Quantcast
Till salu inom: ”

torvblock trädgården säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SÄLJES

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du i färd med att bygga om trädgården? Torvblock är mycket enkelt att arbeta med och du kan mer eller mindre helt välja vilka former som din nya rabatt, mur eller kant ska få. Vi erbjuder sågade torvblock i cirka måtten 40 (längd) * 12 (höjd) * 18 cm (bredd) (kan variera något då torv är en ren naturprodukt). Priset är 17 kr/st om du köper 120 block (1 pall) eller mer, 20 kr/st om du köper färre. Vi finns i Värnamo och har oftast block hemma på lager för egen avhämtning eller transport enligt överenskommelse.
Nästan 100 torvblock säljes, efter utställning. Pris i inköp 5000 kr. Jag säljer alla för 2500 kronor. Du får dessutom armeringsjärn i lämpliga längder för förankring i marken - gratis.
Torvblock är den rena naturtorven som grävts upp i block och som sedan fått soltorka på mossen. Torvblock är ett fantastiskt byggmaterial i trädgården eftersom blocken är så lätta att forma och ger ett naturligt intryck. Det är lätt att bygga torvpartier och terrasser i mjuka former. Såg, kniv och bambusplits för att stabilisera blocken är de redskap som behövs. Vissa växter, s.k. surjordsväxter som trivs vid låga pH-värden kan man plantera direkt i blocken. Andra växter sätts i vanlig jord mellan blocken som håller mycket fukt och skänker svalka till växterna. Torvblocken bibehåller sin form i minst 10 år. Så småningom täcks blocken av mossor och en ny både vacker och spännande värld öppnar sig. Torvblocken är även mycket användbara i trädgårdsdammar där de fungerar som pH-regulator och sumpkant för speciella sumpväxter att växa i. Mått ca 47x27x22, vikt ca 3,5 kg/st 50 kr/st eller 10 för 450 kr (45 kr/st). Våra öppettider hittar du på vår hemsida www.hedstromstradgard.se Hos oss kan du naturligtvis betala med kort. Välkommen till Hedströms Trädgård i Råbäcken!
Torvblock 50X25X25 2st i varje förpackning
Torvblock ca 6 m3. Pris 2500 kr eller 600kr/m3