Quantcast
Till salu inom: ”

stenbänk trädgård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Prisma 2003, 3:e tryckn. Inbunden i dekorerat pappband och i nära nyskick. Överdådigt rikt illustrerad. Vikt 374 g. Format 20 x 23 cm. Porto 30:- (rabatterat, istf 36:-). Här finns över 30 små och stora stenprojekt, t ex stenlagd uteplats, ringlande stengång, stenbänk, trappa och en fristående mur. Boken tar upp olika naturstenar som granit, skiffer, kalk- och sandsten men även cementgjutna stenar i olika former och färger. De olika projekten presenteras med färgfoton och informativa skisser med beskrivningar. Qvist är arkitekt, författare och konstnär med över 30 års erfarenhet.
Vacker stenbänk lätt att montera i tre delar. Bänk och två ben, fasade spår i bänken för infasning av benen. Stabil. Nypris 2600:-
Liten stenbänk i granit, ca 30 cm djup, 1 m lång och 42 cm hög. Går att ta isär i tre delar. Helt underhållsfri, kan stå ute året runt. Nypris ca 1800 kr.
tre stora stenblock säljes, har suttit som en bänk, "sittdelen" sitter löst. De andra två "benen" sitter i marken och får grävas upp. Behöver inte användas som bänk. stl: "sittdel: 93cm*30cm*10cm "ben": 42cm ovan mark * 25 *12cm pris: 1300:-
Välplanerad bostad med toppläge. Mycket trivsamt boende för den som önskar att bo lugnt men ändå mitt i hetluften. Brf Färjans prisbelönta innergård är en riktig oas i storstaden. Med ett mycket lugnt och uppskattat läge men ändå med närhet till stadens puls och utbud finner ni denna mysiga och välplanerade pärla med renoverat kök, stora fönsterpartier och ett stambytt badrum. Föreningens prisbelönade trädgård välkomnar dig när du kommer hem. Du tar dig upp till tre trappor och kliver in i din nya lägenhet med ett stilrent och renoverat kök. Här lagar du gärna till en god middag för vännerna. Köket har full maskinell utrustning såsom tex inbyggd diskmaskin. Köket har också plats för ett litet matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för både soffa och säng. Ett stort fönsterparti skänker ett härligt ljus över lägenheten. Vidare hittar du en rymlig klädkammare för praktisk förvaring. Lägenheten bjuder också på ett rymligt badrum. En alternativ planlösning är att skapa ett barbord mellan kök och vardagsrum för en mer öppen planlösning. Lägenheten genomsyras av 1930-tals charm med takhöjd, furugolv och höga fönster med stenbänk. Badrummet stambyttes på nittiotalet och är alldeles utmärkt till sin utformning och storlek. På Alströmergatan 32 bor du lugnt och tyst i en gedigen förening med ordnad ekonomi. Kommunikationerna är fantastiska med gröna och blåa linjen en kort promenad bort. Du kan även ta bussen då linje 1, 3 och 4 går alldeles i närheten. Utanför väntar ett av Stockholms hetaste kvarter. Strax intill Fridhemsplans puls med närhet till allt du kan tänka dig oavsett om det är träningsanläggningar eller restauranger som önskas. Shopping, party eller en promenad längs vattnet? Här kan du få allt! Välkommen på visning!