Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårdsbro säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har vi ökat vårt sortiment med en snygg trädgårdsbro. Den är tillverkad av tryckimpregnerat och furu. Längden på bron är 3 meter. Levereras omålad och som byggsats. Frakt tillkommer. Vi erbjuder även avbetalning via Wasa Kredit. Välkommen att ta kontakt med via telefon eller E-mail.
Trevlig liten trädgårdsbro i tryckinpregnerat virke säljes pga ändrade planer Pris: 900:- el bud Ring för mer info
Nu har vi ökat vårt sortiment med en snygg trädgårdsbro. Den är tillverkad av tryckimpregnerat och furu. Längden på bron är 4 meter. Levereras omålad och som byggsats. Frakt tillkommer. Vi erbjuder även avbetalning via Wasa Kredit. Välkommen att ta kontakt med via telefon eller E-mail.
Jättefin bro som passar även i den mindre trädgården! Trären - måla eller olja in som du vill. Mått: Längd: 122cm Bredd: 46cm Höjd: 41cm Levereras omonterad. Kan hämtas från Markaryd eller skickas med DHL över hela landet, mot förskottsbetalning. Frakt tillkommer 299:- MVH Charlotte
Välvd, vacker trädgårdsbro. Stabil och gedigen. Behöver dock en del puts på ytfinishen - om man inte vill ha patinan kvar. Mått: 263x68x140 cm. 2500 kronor eller bud.