Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårdsmöbel järnsmide säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trädgårdsmöbel

Avesta
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu är det så att jag ska flytta och behöver bli av med lite grejer här hemma. Möblerna är inte skadade och vissa ser nästan nya ut. Det som är till salu är: * Klippan Puff 2 st 300 kr/st eller 500 kr för båda. Ordinarie pris på Ikea är 499kr/st * Trädgårdsmöbel med tillhörande kudde 100 kr Ordinarie pris på Ikea 499kr * Hylla från Ikea 100 kr ordinarie pris på Ikea 299kr * Soffa 400 kr Nås bäst på telefon! Bara seriösa ringer!
Pga ändrade bostadsförhållande då vi flyttat från vår gamla gård, så säljer vi en trädgårdsmöbel bestående av 4 smidesstolar och en pall - som är handgjorda av en smed på 1940-talet, bordet är av senare tillverkning. Stolarna är sköna att sitta i, och det är en möbel som troligen bara finns i detta exemplar! Totalt 6 delar... Slicket är bra, även om man behöver slipa & måla - men inget trasigt, och även brädsitsarna är ok. Hela möbeln kostar 1 500 kronor, och det är först till kvarn som gäller. Är du intresserad så ring 0705-637511, och så länge annonsen är kvar - är trädgårdsmöbeln inte såld
Bord samt 4 stolar,ihopfällbara och passar bra på balkongen eller i trädgården.Mycket detaljerat i gammal stil. Ring el besök,ej mail.
Bord samt 4 stolar i järnsmide,allt är ihopfällbart.Trädgårdsmöbel,Balkongmöbel. Ring el besök,ej mail.