Till salu inom

"trägubbar säljes"

Linköping
2 år

trägubbe

150 kr
ABC-Annons.se
Linköping
5 år

Trägubbar

ABC-Annons.se
Linköping
6 år

Trägubbe

ABC-Annons.se
Butik Västernorrlands län
11 år

Emil i Lönneberga

Hyrahyra.se
Mora
8 år

Trägubbe

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Gävle

Vasco da Gama (Svensk version)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
1497. Vasco da Gama får uppdraget att finna sjövägen till Indien. Spelarna inträder rollen som rika skeppsredare vars mål är att tillskansa sig ära och rikedom. För att lyckas med detta måste Spelarna hantera de pengar och handlingar som står till förfogande på bästa möjliga sätt genom att anlita kaptener, rekrytera besättning, bygga och sjösätta skepp som sedan sänds iväg. För varje skepp som sänds iväg erhåller spelarna omedebart en belöning men senare också ära (vinstpoäng). Ju längre bort skeppet beger sig desto sämre blir belöningen men istället ger det mer vinstpoäng. Planering är mycket viktigt: Rätten att få utföra en handling kan vara gratis men kan också kosta pengar. Spelarna måste fråga sig själva om och i så fall hur mycket de är redo att betala för rätten att först få utföra en handling i ett visst område. Innehåll: Spelplan Ark med klisterlappar 9 Vasco da Gamabrickor 4 Karaktärsbrickor 41 Skeppsbrickor 29 Spelpjäser 20 Stora trämarkörer 22 Träcylindrar 38 Trägubbar 48 Mynt Tygpåse Regelhäfte Ålder: från 12 år Antal spelare:2-4 Speltid: 60-120 min
399 kr
Traidy.se
Prydnadssaker  ·  Örebro

2St trägubbar (Gubbe + Gumma)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Objekt 98. Signerade Axel Bernhardsson 1924, Axel var verksam på 1920-talet i den kände Döderhultarens anda. Mannen är ca 22cm hög och kvinnan ca 21cm. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
1 000 kr
Blocket.se
Prydnadssaker  ·  Örebro

2St trägubbar (Gubbe + Gumma)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Objekt 331. Signerade Axel Bernhardsson 1924, Axel var verksam på 1920-talet i den kände Döderhultarens anda. Mannen är ca 22cm hög och kvinnan ca 21cm. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
1 000 kr
Blocket.se
Prydnadssaker  ·  Stockholms län

Liten trägubbe - ÅRSTADAL

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En sjöman design C.O Trygg. Denna artikel kan endast köpas och hämtas i ReFurn Årstadal. Sjöviksvägen 58. Tunnelbana Liljeholmen, buss 160 och 143 eller tvärbanan Årstadal. Du kan reservera en vara i högst tre dagar. Ange då ditt telefonnummer och önskad dag att titta på varan när du kontaktar oss. Våra öppettider är: onsdag-fredag 11-18 lördag 10-16 sön- och helgdag 11-16 Skick: något slitage Mått: höjd 13,5cm, bredd 6cm, djup 4,5cm Uppge artikelnummer 42333.
550 kr
Blocket.se

2St trägubbar (Gubbe + Gumma)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Signerade Axel Bernhardsson 1924, Axel var verksam på 1920-talet i den kände Döderhultarens anda. Mannen är ca 22cm hög och kvinnan ca 21cm. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
1 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj