Quantcast
Till salu inom: ”

trailer för snipa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny servis mm

Norrköping
Servis

Norrköping
Ryds 480

Göteborg
Bilar

Trelleborg
Båttrailer

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer min båt (snipa) en stadig båt som fungerar, bra i sjö och hav mått 4.40 x 1.60 motor äldre 5hk Suzuki. Båt-släpet har fungerande belysning och är just nu 30 km kärra , men för den händige så blir den snart godkänd för högre hastighet, var det tidigare, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snipa byggd 2007 med 10 hp Nannis motor, 2 cylindrig diesel från 2008. Fribord med 2x6 mm specialplywood. Epoxylimmad både på in -och utsida och dessutom glafiberförstärkt på utsidan. Origon pine runt hela båten fram till mahognysargen i sittbrunnen. Heltäckande kapell från 2010. Obromsad trailer från 2010 allt i mycket bra skick. I snipan färdas man med hög livskvalitet och väcker många beundrande blickar. Båten är mycket stadig och spantrutan är konstruerad så vågorna blir minimala. Snipan är varvsskött och inomhusförvarad under vinterhalvåret. Snipan säljes av åldersskäl och finns i Loftahammar.
Hej. Då var det dags att sälja snipan PGA flytt. Det är en norsk snipa (21) med en 2 cylindrig volvo penta Diesel som är Nyrenoverad. gått ca. 15-20h efter renovering. Renoveringen blev gjord av Motormecano i Skellefteå. Båten är väldig sjöstark och stabil på vattnet. Trevlig båt med toalett och kokmöjligheter. Samt sovvänlig. Säljes med trailer(30). Jag är mycket intresserad av att byta båten i en skåpbil av nåt slag! Kom med förslag, körbar med B körkort. Ring för mer information eller kom och ta en titt. Mvh Simon Thrane.
Bålsta-släpet Reg-900 bromsad Båttrailer DEMO Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Typ: Sidovagn-Släp Info: Nu säljer vi vår demo-vagn. Har endast rullat några få mil. Nypris 25900 kr. Denna Bålsta Släpet REG-900EU är en 80km/h bromsad båttrailer som är speciellt anpassad för motorbåtar och snipor upp till 6, 2 meter och 765kg beroende på modell. Trailern har två självjusterande U-vaggor, vilket medför att rullarna anpassas automatiskt efter skrovets form under hela sjösättningen/upptagningen. Båten står väldigt säkert. Vi erbjuder finansiering och tar inbyte. Välkomna!