Quantcast
Till salu inom: ”

båtkärra säljes

Hjulaxel

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Båten är klar för sjösättning. Bara att tuta och köra när man väl lagt i den. Det finns att göra med den men inget som måste till i år om man inte vill. Båtkärra medföljer. Är du seriöst intresserad så hör du av dig om du vill vet något mer. Kom gärna och kika på den, den ligger på land än så länge men vi planerar sjösättning helgen 13-15 maj. Solen skiner och vattnet blir varmare för var dag som går........ Pris: 20 000:- eller bud.
En kraftig kärra för båtar upp till ca 23 fot. Den är stabil och enligt tidigare ägare klarar den båtar upp till 2.5 ton. Själv har jag haft den till en 22 fots motorbåt på ca 1.7 ton. Den fungerar väl men kosmetiskt skulle ena skärmen må bra av att bytas ut eller bankas till. Dock inget som påverkar funktionen. Det medföljer även en avtagningsbar belysning med blinkers och broms. Vagnen står för närvarande i närheten av Linköping. Kan dock mot handpenning fraktas till Stockholm inom kort.
Båt och motor i fint skick. Redan nu till höstpris VP 271 V8, VP 270drev med extra propeller. Nya avgasknän, limpor och bälgar 2010. Genomgången av marinmekaniker 2010 med väl godkänt som betyg. Ny badbrygga 2010 Alla trädetaljer är nu i våras nylackerade. Motorn är extra ljudissolerad vilket gör att färden blir tyst och behaglig. Båtkärra med traktorfäste ingår. Båten finns i Rimforsa, 4 mil söder om Linköping. Eventuellt byte mot mindre HT båt. För frågor eller provkörning är det bara att maila eller ringa.
Kabinbåt med B 20 motor och AQ 100 drev. Längd 5,7 m, bredd 2,1 m. 2-3 sovplatser.Botten är nymålad, motorn är nyservad med nya tändstift, olja, filter och impeller. Drevet är servat med ny olja och ny drevbälg. 2 x 50 L rostfria bränsletankar,lanternor, motorrums fläkt, elektrisk länspump, gasolkök m. diskho och ett nästan nytt batteri. Medföljande utrustning: Fendrar, paddel, änterhake och ankare mm. inkl.hemmabyggd båtkärra Ring vid intresse, kollar sällan mailen.
Båt och motor är uttagen juli 2010, har endast gått 10 timmar. Båtkärra ingår. Mycket bränslesnål. Båten är utrustad med en rejäl badstege perfekt även för vattenskidor och vattensport. De väl tilltagna sittplatserna får alla att sitta bekvämt och de främre sätena kan lätt göras till soldäck, bord kan fällas upp för smakfulla utflykter. Alla dynor + enklare kapell ingår. Snyggt och smidigt! För mer detaljerad information se: http://www.seamaster.se/xNYA-07/Trend500.htm