Quantcast
Till salu inom: ”

traktordrivet elverk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tippvagn i bra skick 6ton Hel och riktig Ca 6 m3 Lyse funkar Lämmar runt om är fällbara saknas en lämm på bilden men den finns givetvis också 11900:- Bvsa Traktordrivet elverk 30 kwa Endast Användt 3 ggr fungera mycket bra. Perfekt för gården kunna köra allting som vanligt även om de är strömavbrott! 15900:- Ring eller maila för mer info!!!!
HOS OSS KAN NI KÖPA ETT ELVERK SOM ÄR ANPASSAT TILL PRECIS VAD NI BEHÖVER DET TILL. VI TILLHANDAHÅLLER ALLA MODELLER AV PRAMACS SORTIMENT VI ÄR OCHSÅ ETT AKTORISERAT SERVICE OMBUD MED REGION SKÅNE SOM OMRÅDE. RING ELLER MAILA FÖR OFFERT! Om företaget Eltjänster är ett familjeföretag med en välsorterad butik i Degeberga. Tillsammans med Cederholms Rör och A. Perssons Elektriska är vi ett komplett företag för El & VVS.
För 11 året så hjälper vi Hir Malmöhus med att elektrifiera utställningsområdet på Borgeby fältdagar. Vi driver allt med 3 stora dieselverk. Vi har också lite mindre elverk för komplettering. Vi har alltid 1 nytt traktordrivet elverk från Kvänums Järn som en extra resurs om det skulle behövas. Detta elverk är alltid tillsalu efter mässan. I år har vi ett 60 kVA verk. Kanske kommer vi att köra några timmar med det och kanske blir det ej använt. Efter mässan så säljer vi det. Är du intresserad att köpa så ring. Jag finns på utställningsfältet under mässdagarna. Jag visar det gärna.
Bra reservelverk från kraftverksbyggarna. 30 KVA kontinuerligt. 3-fas. Komplett med k-axel. Finns i Gistad utanför Linköping att se. Nu endast 15000 kr plus moms. Ring för ytterligare info eller tidsbestämning att titta på det.