Quantcast
Till salu inom: ”

tranesläp säljes

Tidigare annonser till salu

2010 byttes golv, bromsvajrar, hjullager och positionsljus (kvitto finns på allt). Bromsarna servades ordentligt också. Årsmodell: 1989 Totalvikt: 1300 kg Maxlast: 690 kg Tjänstevikt: 610 kg Sommar- och vinterdäck. Två korta bommar och en 3/4 dels bom. Den främre bommen är sänkt så den passar från större shettis och uppåt. Bommen går att flytta tillbaka till ursprungsläget. Nästa besiktning: mars 2012 Önskar kunna använda transporten en sista gång den 15 april då foderponnyn ska skjutsas hem. Vardagar nås jag endast efter 16.00 på mobilen!
Tranesläp från 89 i gott skick. Fixat på transporten är bromsar, ny topplucka, målad vit invändigt (orginal är de väldigt mörka), ny kabel och nytt stödhjul. Även golv och matta är bytt. Det är dörrar istället för bommar bak. Dels två så att hästen kan åka smalt med mellanväggen i och dels en stor dörr så att hästen kan åka brett utan mellanväggen i. Samtliga däck i gott skick. Vinterhjul sitter på och sommarhjul följer med. Jag kan skifta innan försäljning om så önskas. Fler bilder finns.
Säljer min HT-båt som jag påbörjat renovera, en del är gjort men för den som vill ha den i ett perfekt skick finns ytterligare en del att göra, den är utrustad med en Volvo Penta inombordare som så vitt jag vet är i bra skick men det fattas en el-motor till drevlyften (som finns att köpa). Jag har endast provkört båten när jag köpte den och då var allt ok. Den är även utrustad med hydrauliska trimmplan, jag säljer den för att tiden inte räcker till. Båtvagnen är ett Tranesläp 80/km-tim.men avställt! Ring eller mejla mej vid intresse eller om ni har frågor!
Tranesläp 180 -82 Totalvikt: 1100kg Egenvikt: 470kg Lastvikt: 630kg Färg: vinröd/silver Transporten är renoverad i etapper, taket är högre Vi kan ev. ordna ny gummimatta till transporten om köparen önskar, fullt körduglig men lite småfix är aldrig fel Transporten är besiktigad tom aug 2013 Årskatt: ca 400,- Helförsäkring via Folksam 70,-/mån BVSA