Quantcast
Till salu inom: ”

tranesläp säljes

Tidigare annonser till salu

Tranesläpet 1308 Totalvikt 1300 kg Lastvikt 940 kg Båtlängd 6,6 m Självriskreducering kan tecknas till en kostnad av 35:-/dygn Dock max 450:- / månad Vi gör en sedvanlig kontroll av de som hyr båttrailer hos oss enligt branschens föreskrifter. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att kombinationen släp, dragbil och körkort är godkänd enligt vägverkets regler för framförande av släp. Båttrailer finns även med vinterdäck för uthyrning hela vintern. Uthyrning kan även ske under andra tider än våra öppettider enligt överenskommelse.
2010 byttes golv, bromsvajrar, hjullager och positionsljus (kvitto finns på allt). Bromsarna servades ordentligt också. Årsmodell: 1989 Totalvikt: 1300 kg Maxlast: 690 kg Tjänstevikt: 610 kg Sommar- och vinterdäck. Två korta bommar och en 3/4 dels bom. Den främre bommen är sänkt så den passar från större shettis och uppåt. Bommen går att flytta tillbaka till ursprungsläget. Nästa besiktning: mars 2012 Önskar kunna använda transporten en sista gång den 15 april då foderponnyn ska skjutsas hem. Vardagar nås jag endast efter 16.00 på mobilen!
Tranesläp från 89 i gott skick. Fixat på transporten är bromsar, ny topplucka, målad vit invändigt (orginal är de väldigt mörka), ny kabel och nytt stödhjul. Även golv och matta är bytt. Det är dörrar istället för bommar bak. Dels två så att hästen kan åka smalt med mellanväggen i och dels en stor dörr så att hästen kan åka brett utan mellanväggen i. Samtliga däck i gott skick. Vinterhjul sitter på och sommarhjul följer med. Jag kan skifta innan försäljning om så önskas. Fler bilder finns.
Säljer min HT-båt som jag påbörjat renovera, en del är gjort men för den som vill ha den i ett perfekt skick finns ytterligare en del att göra, den är utrustad med en Volvo Penta inombordare som så vitt jag vet är i bra skick men det fattas en el-motor till drevlyften (som finns att köpa). Jag har endast provkört båten när jag köpte den och då var allt ok. Den är även utrustad med hydrauliska trimmplan, jag säljer den för att tiden inte räcker till. Båtvagnen är ett Tranesläp 80/km-tim.men avställt! Ring eller mejla mej vid intresse eller om ni har frågor!