Till salu inom

"trasig ikea möbel reservdel säljes"

Umeå
Igår

Brimnes dagbäddstomme

2 500 kr
Citiboard
Tumba
Igår

IKEAs hyllplan Henke

20 kr
Citiboard
Linköping
Igår

Köpes Ikea Falster

Citiboard
Malmö
2 dagar

Dammsugare Electrolux

150 kr
Citiboard
Nacka
Igår

Estelle 3,5 sits soffa Dust...

4 900 kr
Blocket.se
Grums
Igår

Stort skåp "Narnia"

6 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Bord och tre stolar

300 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Duschblandare

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Uppsala

Malm Byrå 6 lådor ekfanér

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer en Malm Byrå med 6 lådor i Ekfanér. Storlek Bredd: 80 cm Djup: 48 cm Höjd: 123 cm - Extra rymliga lådor - mer plats till förvaring. - Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp. Fronten på den näst nedersta lådan sitter löst. Lådan är inte trasig på något sätt utan går antagligen att sätta fast igen med lim alternativt hämta nya plugg och skruvar från IKEA. Ovanför den näst nedersta lådan saknas en platta, som syns på bilden så blir det därför ett hål där. Vet ej om IKEA har den reservdelen, för i så fall är det bara att sätta dit den igen. Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att ringa eller maila.
200 kr
Blocket.se

Soffbord, bäddsoffabeddinge resmo, Tv-bänk

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ett soffbord med glasskiva från ikea i bra skick. 75x75x45cm längdxbredxhöjd 150:- Bäddsoffa med bästa madrassen som också funkar att använda som säng varje natt. Soffan är från IKEA och heter Beddinge. Klädseln som sitter på är ca 2 år gammal och inte originalklädseln, dock köpt på IKEA för 1500kr den också. Två små kuddar och två rätblocksvarianter. Jag har också förvaringslådan som hör till beddinge-sofforna och som är mycket praktisk. Soffan kostar ny med bästa madrassen 3995 och förvaringslådan 249kr. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/series/11701/ OBS! DOCK är det så att upp och nerfällningsmekanismen är trasig och att en planka saknas i stommen, något som jag ska försöka få reservdelar till imorgon. Oavsett så går soffan ändå väl att använda i dagens skick. säng 200x140cm Pris: 700kr Tv-bänk Fräsch TV-bänk. Lite lätt vinglig, men det är nog bara att spänna skruvarna till benen. 150kr Allt för 800kr Maila eller ring för fler bilder!
800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Gävle

Leksvik skötbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Leksvik skötbord med hylla, perfekt för blöjor m.m. som enkelt kan plockas bort. Lågt pris pga. att kullagren i lådorna är trasiga. Lådorna går att använda och det är mycket möjligt att det går att köpa reservdelar på Ikea, brukar inte kosta många kronor. I övrigt en fin möbel utan skavanker som går att göra om till byrå.
150 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Fagersta

Skinnsoffa i Fagersta

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Har en mörkgrön skinnsoffa från Ikea som är från början en hörnsoffa som jag tagit bort hörnan på. Skön att sitta och ligga i. Den kommer med och går att använda, det enda är att ena fästet är trasigt så den kan glipa. Ikea säljer reservdelar så det kanske är lätt att fixa. Säljes för 500:- eller högstbjudande.
500 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Stockholms län

2 st Aneboda byråer med retro-mönster

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer 2 stycken IKEA's Aneboda byråer (vita) med tyg av Marianne Westman's "Picknick" monterat i speglarna. Mått per byrå: Höjd - 100 cm Bredd - 80 cm Djup - 40 cm Begagnat skick med några småskavanker, en av lådorna's kullager är trasigt (går att öppna men inte lika smidigt - lätt att byta med gratis reservdel från IKEA). Priset är för båda byråerna tillsammans.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj