Quantcast
Till salu inom: ”

trasig ikea möbel reservdel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en Malm Byrå med 6 lådor i Ekfanér. Storlek Bredd: 80 cm Djup: 48 cm Höjd: 123 cm - Extra rymliga lådor - mer plats till förvaring. - Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp. Fronten på den näst nedersta lådan sitter löst. Lådan är inte trasig på något sätt utan går antagligen att sätta fast igen med lim alternativt hämta nya plugg och skruvar från IKEA. Ovanför den näst nedersta lådan saknas en platta, som syns på bilden så blir det därför ett hål där. Vet ej om IKEA har den reservdelen, för i så fall är det bara att sätta dit den igen. Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att ringa eller maila.
Ett soffbord med glasskiva från ikea i bra skick. 75x75x45cm längdxbredxhöjd 150:- Bäddsoffa med bästa madrassen som också funkar att använda som säng varje natt. Soffan är från IKEA och heter Beddinge. Klädseln som sitter på är ca 2 år gammal och inte originalklädseln, dock köpt på IKEA för 1500kr den också. Två små kuddar och två rätblocksvarianter. Jag har också förvaringslådan som hör till beddinge-sofforna och som är mycket praktisk. Soffan kostar ny med bästa madrassen 3995 och förvaringslådan 249kr. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/series/11701/ OBS! DOCK är det så att upp och nerfällningsmekanismen är trasig och att en planka saknas i stommen, något som jag ska försöka få reservdelar till imorgon. Oavsett så går soffan ändå väl att använda i dagens skick. säng 200x140cm Pris: 700kr Tv-bänk Fräsch TV-bänk. Lite lätt vinglig, men det är nog bara att spänna skruvarna till benen. 150kr Allt för 800kr Maila eller ring för fler bilder!
Leksvik skötbord med hylla, perfekt för blöjor m.m. som enkelt kan plockas bort. Lågt pris pga. att kullagren i lådorna är trasiga. Lådorna går att använda och det är mycket möjligt att det går att köpa reservdelarIkea, brukar inte kosta många kronor. I övrigt en fin möbel utan skavanker som går att göra om till byrå.
Har en mörkgrön skinnsoffa från Ikea som är från början en hörnsoffa som jag tagit bort hörnan på. Skön att sitta och ligga i. Den kommer med och går att använda, det enda är att ena fästet är trasigt så den kan glipa. Ikea säljer reservdelar så det kanske är lätt att fixa. Säljes för 500:- eller högstbjudande.
Säljer 2 stycken IKEA's Aneboda byråer (vita) med tyg av Marianne Westman's "Picknick" monterat i speglarna. Mått per byrå: Höjd - 100 cm Bredd - 80 cm Djup - 40 cm Begagnat skick med några småskavanker, en av lådorna's kullager är trasigt (går att öppna men inte lika smidigt - lätt att byta med gratis reservdel från IKEA). Priset är för båda byråerna tillsammans.