Till salu inom

"trattgrammofon säljes"

Lidingö
2 dagar

Trattgrammofon

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Festlig trattgrammofonsunderhållning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Festlig trattgrammofonsunderhållning till bröllop, fest & event Söker ni efter en musikalisk överraskning till er tillställning? Jag kommer och underhåller med musik från jazzens & schlagerns guldålder på en äkta trattgrammofon från 1900-talets början! En oväntad och ovanligt uppskattad överraskning på de flesta tillställningar! Varmt välkommen att kontakta mig! Bästa hälsningar /Erik Ask-Upmark www.varningforjazz.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Musik och underhållning med trattgrammofon

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Festlig trattgrammofonsunderhållning till bröllop, fest & event Söker ni efter en musikalisk överraskning till er tillställning? Jag kommer och underhåller med det bästa från jazzens & schlagerns guldålder på en äkta trattgrammofon från 1900-talets början! En oväntad och ovanligt uppskattad överraskning på de flesta tillställningar! Varmt välkommen att kontakta mig! Bästa hälsningar /Erik Ask-Upmark www.varningforjazz.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Revox g 36

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
En klassiker Du inte trodde gick att få tag på längre, nämligen en tvättäkta 4-spårs rörbestyckad Revox G 36:a komplett med case, poster, handbok och reservrör. Många skivor har spelats in på klenoder som denna. Kanske aningen klumpig jämfört dagens digitala inspelningsapparatur, men det är ju inte det som är grejen. Det är som att säga att en smartphone är smidigare än en jukebox. Den här pryder sin plats i vilken studio som helst, ungefär som en trattgrammofon. Ge ett bud på denna ur-Revox! Endast mejlsvar vid första kontakten.
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Hudiksvall

Ekmöbel trattgrammofon vevgrammofon stenkakor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Mycket fin ekmöbel för trattgrammofon, vevgrammofon, gedigt hantverk MADE IN ENGLAND frakt kan ordnas
3 800 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj