Quantcast
Till salu inom: ”

trattgrammofon säljes

Tidigare annonser till salu

Festlig trattgrammofonsunderhållning till bröllop, fest & event Söker ni efter en musikalisk överraskning till er tillställning? Jag kommer och underhåller med musik från jazzens & schlagerns guldålder på en äkta trattgrammofon från 1900-talets början! En oväntad och ovanligt uppskattad överraskning på de flesta tillställningar! Varmt välkommen att kontakta mig! Bästa hälsningar /Erik Ask-Upmark www.varningforjazz.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Festlig trattgrammofonsunderhållning till bröllop, fest & event Söker ni efter en musikalisk överraskning till er tillställning? Jag kommer och underhåller med det bästa från jazzens & schlagerns guldålder på en äkta trattgrammofon från 1900-talets början! En oväntad och ovanligt uppskattad överraskning på de flesta tillställningar! Varmt välkommen att kontakta mig! Bästa hälsningar /Erik Ask-Upmark www.varningforjazz.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En klassiker Du inte trodde gick att få tag på längre, nämligen en tvättäkta 4-spårs rörbestyckad Revox G 36:a komplett med case, poster, handbok och reservrör. Många skivor har spelats in på klenoder som denna. Kanske aningen klumpig jämfört dagens digitala inspelningsapparatur, men det är ju inte det som är grejen. Det är som att säga att en smartphone är smidigare än en jukebox. Den här pryder sin plats i vilken studio som helst, ungefär som en trattgrammofon. Ge ett bud på denna ur-Revox! Endast mejlsvar vid första kontakten.
Hej, nu har du som musikälskare chansen att uppleva och hänföras av stenkakans spröda ton. Bara att veva igång speleverket. Denna grammofon har funnits i min släkt sedan ny och är enligt min farfar inköpt i Falun, på Falu Radioaffär. Den är intakt och fungerar i alla dess delar. Det finns också reservstift i original plåtask som medföljer. Naturligtvis skickar jag med en hög med stenkakor. Skickas ej! Vänlig Hälsning / Anders
Mycket fin ekmöbel för trattgrammofon, vevgrammofon, gedigt hantverk MADE IN ENGLAND frakt kan ordnas

... eller prova att söka på trattgrammofon blocket