Quantcast
Till salu inom: ”

trevlig oljemålning pierre tarrou säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Malin heter jag och är en 21-årig tjej från Jönköping. Jag kommer att börja en ettårig hudterapeut utbildning i Göteborg, (Elisabethskolan) den 7 mars 2011. Därför söker jag nu först och främst lägenhet men kan även tänka mig del i villa eller liknande, dock gärna så centralt som möjligt! Som person är jag lugn, ordningsam och en trevlig glad tjej med ordnad ekonomi. Jag kommer att jobba i Jönköping tom februari ut så jag söker inflyttning vid feb/mars. Jag är öppen för förslag så hör gärna av dig om du tror du har något att erbjuda mig, även om det gäller att dela boende. Hoppas vi hörs! vänlig hälsning Malin Tärnhamn
Är en tjej på 24år som söker en stor häst att utvecklas med inom dressyren och även hoppning! Söker en häst som är minst 160 mkh. Mitt mål med hästen är att kunna träna o tävla lite dressyr och hoppning men även trevliga turer i skog och mark. Kommer erbjuda den mycket kärlek och omvårdnad, 4 fodringer /dag, daglig utevistelse bra hovslagare och vetrinär. Stall med 7 andra hästar nu och tillgång till ridhus, paddock och trevliga vägar ute i naturen Om småningom kommer jag även ta hem o ha hästen hemma med min andra äldre hbl vallack. har du hästen som ska lånas ut en längre tid tveka inte och höra av dig Bor i kungsör Västmanland med angränsade län
Villa med vackert läge vid Letälven, Degerfors Trevlig 2-plansvilla med vackert läge i Åtorp på 210kvm med 8 rum och kök, öppen spis på öv. 3 toaletter samt dusch. Balkong med soligt läge och fin sjöutsikt. Källare med inredda rum å ca. 90kvm. Används idag som kontor. Här finns också groventre, toalett och modern tvättstuga med dusch. Bergvärme installerad 2006, tvättmaskin, diskmaskin och kondensstumlare 2007 Ny tegelpannen på taket 2009 Ekonomibyggnad med carport för 2 bilar, isolerat hobbyrum med vatten och förrådsbod. Asfalterad gårdsplan. Tomt nästan 2000kvm. Möjlighet till bad- och båtplats 50m från dörren. Fina kräft- och fiskevatten. Nära till affär. skola, golfbana och ridhus. 3,5 mil frän Kristinehamn och Karlskoga, 25 mil till Stockholm och Göteborg.
Hej! Jag heter Josefine, fyller 23 år i februari och läser på personal- och arbetsvetenskapsprogrammet här i Lund. Jag är en lättsam och trevlig person, och är helt djur- och rökfri. Jag är ordningsam och skötsam och betalar alltid räkningar i tid. Jag söker nu boende, helst en 1a eller 2a, och skulle om möjlig viljat flytta in den 1a mars. Jag började min utbildning nu i höstas och planerar att stanna i Lund i minst 2.5 år till. Jag tycker Lund är en jättetrevlig stad! Jag hoppas få höra ifrån er! Mvh Josefine Berglund.
trevlig oljemålning av bymiljö i Frankrike, bra skick, en liten skada på ramen. Pris: bud Kan skickas om köparen står för frakten.