Till salu inom

"trevlig oljemålning pierre tarrou säljes"

Danderyd
Idag

5st - Stora Oljemålningar

2 200 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Volvo C70 Cabriolet T5 Automat

54 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Oljemålning

1 500 kr
Blocket.se
Hässleholm
Idag

BMW 325 E46 CAB M-SPORT / B...

125 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Pomeranian Valp 6 Månader

16 000 kr
Blocket.se
Torsås
Idag

Crescent 465 med Yamaha 30 hk

38 000 kr
Blocket.se
Tranås
Idag

Malagutti Totem 4vxl

10 000 kr
Blocket.se
Laholm
Idag

Snipa Herwa 20 inkl 30 trailer

23 000 kr
Blocket.se
Vindeln
Idag

Retro vandringssäckar

300 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

SV1000S - Låga mil & Mycket...

44 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Lugn och trevlig tjej söker boende

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Malin heter jag och är en 21-årig tjej från Jönköping. Jag kommer att börja en ettårig hudterapeut utbildning i Göteborg, (Elisabethskolan) den 7 mars 2011. Därför söker jag nu först och främst lägenhet men kan även tänka mig del i villa eller liknande, dock gärna så centralt som möjligt! Som person är jag lugn, ordningsam och en trevlig glad tjej med ordnad ekonomi. Jag kommer att jobba i Jönköping tom februari ut så jag söker inflyttning vid feb/mars. Jag är öppen för förslag så hör gärna av dig om du tror du har något att erbjuda mig, även om det gäller att dela boende. Hoppas vi hörs! vänlig hälsning Malin Tärnhamn
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Kungsör

Trevlig häst att utvecklas med

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Är en tjej på 24år som söker en stor häst att utvecklas med inom dressyren och även hoppning! Söker en häst som är minst 160 mkh. Mitt mål med hästen är att kunna träna o tävla lite dressyr och hoppning men även trevliga turer i skog och mark. Kommer erbjuda den mycket kärlek och omvårdnad, 4 fodringer /dag, daglig utevistelse bra hovslagare och vetrinär. Stall med 7 andra hästar nu och tillgång till ridhus, paddock och trevliga vägar ute i naturen Om småningom kommer jag även ta hem o ha hästen hemma med min andra äldre hbl vallack. har du hästen som ska lånas ut en längre tid tveka inte och höra av dig Bor i kungsör Västmanland med angränsade län
0 kr
Blocket.se

Trevlig 2-plansvilla med vackert läge i Åtorp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Villa med vackert läge vid Letälven, Degerfors Trevlig 2-plansvilla med vackert läge i Åtorp på 210kvm med 8 rum och kök, öppen spis på öv. 3 toaletter samt dusch. Balkong med soligt läge och fin sjöutsikt. Källare med inredda rum å ca. 90kvm. Används idag som kontor. Här finns också groventre, toalett och modern tvättstuga med dusch. Bergvärme installerad 2006, tvättmaskin, diskmaskin och kondensstumlare 2007 Ny tegelpannen på taket 2009 Ekonomibyggnad med carport för 2 bilar, isolerat hobbyrum med vatten och förrådsbod. Asfalterad gårdsplan. Tomt nästan 2000kvm. Möjlighet till bad- och båtplats 50m från dörren. Fina kräft- och fiskevatten. Nära till affär. skola, golfbana och ridhus. 3,5 mil frän Kristinehamn och Karlskoga, 25 mil till Stockholm och Göteborg.
850 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Lund

Trevlig och lättsam tjej söker lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag heter Josefine, fyller 23 år i februari och läser på personal- och arbetsvetenskapsprogrammet här i Lund. Jag är en lättsam och trevlig person, och är helt djur- och rökfri. Jag är ordningsam och skötsam och betalar alltid räkningar i tid. Jag söker nu boende, helst en 1a eller 2a, och skulle om möjlig viljat flytta in den 1a mars. Jag började min utbildning nu i höstas och planerar att stanna i Lund i minst 2.5 år till. Jag tycker Lund är en jättetrevlig stad! Jag hoppas få höra ifrån er! Mvh Josefine Berglund.
0 kr
Blocket.se

Trevlig oljemålning av Pierre Tarrou

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
trevlig oljemålning av bymiljö i Frankrike, bra skick, en liten skada på ramen. Pris: bud Kan skickas om köparen står för frakten.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj