Quantcast
Till salu inom: ”

tripp trapp stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bild 1 Säng mobil Fischer price med tillhörande fjärrkontroll. Finns olika melodier. Samt kan man ha ljus, dels att det lyser på barnet men också skifta så att det exempelvis bara lyser stjärnor på väggen. I fint skick. 160 kr Bild 2 Baby gym. Knappt använd. Fint skick 50 kr. Platta till tripp trapp stol, som man använder när barnet börjar sitta, ger bra stöd. Fint skick. 50 kr Babybjörn bärsele. Mycket bra skick. Nypris ca 800 kr NU: 300 kr skickas ej.
Sittkudden är designad, för att ge bekvämlighet utan att inverka på eller reducera ditt barns rörelser när han/hon sitter, med ett tunnt fjädrande extra lager. Maskintvättbar. Finns i flera färger. Hämtas omgående endast på plats i vår butik. Obs! Vi skickar inte varor! Vi reserverar oss för slutförsäljning och tryckfel. Öppettider: mån-fre 10-20 lör 10-17 sön 11-17 Adress: Datavägen 4, 436 32 Askim Varmt välkommen in till oss på Barnens Hus!
babyskydd ifrån maxi cosi köpt våren 08. Insats till bilen ingår också men är inte med på bilden, bara att klicka fast stolen. lite solblekt och sufletten har haft ett hål på insidan som är lagat men det är absolut inget som syns. 500 kr Tripp trapp stol ifrån stokke. 450kr Har även en Hoppgunga i fint skick 100 kr babybjörn active bärsele, super bra om man bär mycket eftersom där är stöd i ryggen. 350kr
Tripp Trapp stol, Stokke ® Black? Tripp Trapp den ultimata stolen som växer med ditt barn hela livet. Tripp Trapp stolen har djupjusterbar och höjdjusterbar sits och fotstöd, vilket medför att barnet får en perfekt position vid matbordet. Barn som sitter bra och bekvämt sitter kvar längre vid matbordet och kan då ta del av familjens emotionella och sociala samspel vilket är en del av barnets utveckling enligt forskningen. Svart, fint skick
stokke barnstol med avtagbart barnskydd säljes. Något sliten, bl.a. så finns det några hack i träet (finns ingen risk för flisor), och "snurran" som man reglerar fotstödet med har några märken på sig. Det är även en liten fläck på tyget på barnskyddet. I övrigt fungerar stolen bra. Det är mycket lätt att ändra höjden på sits och fotstöd, bara att snurra, istället för att som på en tripptrapp använda verktyg. Stolen hämtas helst i Tollarp, men även Kristianstad kan funka. Skickas ej. Prutare undanbedes.