Quantcast
Till salu inom: ”

stokke tripp trapp newborn set säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna som är helt ny, vunnit på en tävling och min minsta nu är nästan ett år och inte behöver newborn kittet. Säljer den 33% billigare än i butik, som sagt helt ny, aldrig använd. Info från säljaren: Nu har Stokke tagit fram den optimala lösningen på att ha det minsta barnet med vid matbordet. Fungerar även utmärkt som en babysitter där ditt barn kommer upp från golvnivå för att utforska sin omgivning. Går även att användas som babysitter direkt på golvet. Stokke New Born Set är ett tillbehör till TrippTrappstolen
Stokke Newborn Set kan användas från 0 till 6 månader. Newborn Set kan dels sättas på en Tripp Trapp stol så att barnet kan komma upp och sitta med vid matbordet, dels direkt på golvet, då undersidan är utformad så den kan gunga. Vi har varit fantastiskt nöjda med denna, dels då lillebror har kunnat vara med vid matbordet, vid matlagning m.m, men även då han kommit upp från golvnivå och därmed fredats lite från storebröders kärleksattacker. Nytvättad, bruksanvisning finns, stolen ingår förstås inte. Finns vid Hornstull.
TRIPP TRAPP Newborn Set klickas fast på en tripptrapp-stol (observera att själva stolen ej medföljer) så att även de minsta bebisarna (0-6 månader) kan vara med vid matbordet. Setet kan även användas som babysitter på golvet. Använd till ett barn och i mycket fint skick. Kan varmt rekommendera detta set. Leksakshängare, förpackning och manual medföljer. Inköpt augusti 2012. Nypris 1149:- Finns i ett rök- och djurfritt hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stokke Newborn Set är ett tillbehör till TrippTrapp-stolen som kan användas från 0 - 6 månader. Vi har använt vår under cirka 3 månader, så den är i mycket fint skick. Överdraget är avtagbart och kan tvättas. Väldigt smidigt. Det finns även andra överdrag att köpa till (det som ingår är beige). Pris: 650 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stokke newborn set är perfekt åt den lilla bebisen. Bara att haka på en vanlig Tripp Trapp stol så kan bebisen vara med vid bordet från början! Dessutom finns en löstagbar hängare att fästa favoritleksaken i! Bilder kan skickas! Våran dotter har vuxit ur den så nu säljer vi den vidare! Nypris 1149:- och nu får ni den för 600:-, passa på och gör ett kap, något billigare vid snabb affär!