Quantcast
Till salu inom: ”

trissjolle mast säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

POLIS TACHYMETER

Nässjö
blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trissjolle nr 2594 säljes. Båten har använts för kappsegling i Arkösund och är komplett utrustad för det. Fock och Storsegel från Bengt Johanssons segelmakeri i bra skick. Gelcoaten är sliten på några ställen och man kan väl sammanfatta skick med att funktion har gått före finish, dvs seglingsmässigt är allt bra men det finns skönhetsfläckar på skrovet. Masten är nyfernissad och i mycket bra skick. Spinnaker medföljer men den duger inte för kappsegling. Finns i Arkösund (5mil öster om Norrköping). Gustaf
Trissjollen är en rolig tvåmansjolle som seglas både av juniorer och vuxna. En lättmanövrerad farkost som är mycket behändig. Vår Trissjolle är av typ 4 och säljes i gott skick. Bänkar, trädetaljer och trärigg är lackade. Säljs p.g.a. tids- och platsbrist. Mast och bom i aluminium Fock & storsegel i gott skick, sparsamt använda (4-5ggr sedan de köpets nya) har legat i påse senaste 3 åren. Alla skot, tampar samt roder ingår Vagn/kärra ingår ej. 15000 kr eller högstbjudande. Maila mig helst, då jag är svår att nå på telefon, pga jobbet.
Fin certifierad Trissjolle med trädetaljer. Perfekt för den erfarne seglaren, men kan även fungera som nybörjarbåt. Mast, bom, segel etc ingår. Komplett och klar att seglas, sjösatt senast i år. Sedan förvarats i skyddad miljö. Trissjollen har kontrollerats och blivit mätt av en av Svenska Seglarförbundets eller Svenska Trissjolleförbundets godkända mätningsmän. Båten säljs billigare vid snabb affär. Hör av er vid frågor!
2 uppsättningar segel, 2 storsegel och 2 försegel Pelle Pettersson, Trämast, Bom, Roder, Åror, Spinnakerbom med spinnaker Allt för 2000:- innan Måndag Thomas 0708-103535 Mycket båt för pengarna Rolig sommarbåt som behöver lite vård och kärlek. Endast 2000:-då vi lämnar Öland för denna sommaren/ gör iordning båten och sälj den för 6-8 tusen. Finnes i Vässby, Föra här på Öland Man kan också sätta motor och använda den utan mast och segel.
Trissjolle Typ 1, femtiotalare. Segelnr 425. Mahognyinredning och och ny reling. Säljes fullt seglingsbar, flera segel till och med tampar och annan utrustning. Det är en granstam som ligger på marken bredvid båten, inte masten.