Quantcast
Till salu inom: ”

triumph herald cab säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Triumph Herald -68 säljes, avtagbart plåttak, "har inte varit på så länge jag haft den" suflett finns, härlig sommarbil med plats för fyra, en bil som väcker uppmärksamhet var man än kommer. Nya delar bytt i år, stötdämpare bak, bussningar bladfjäder, kopplingslamell, navkapslar, fälgringar, olja och filter är bytt förra veckan. Kör som den är eller lägg några helger i garaget och en ny lack så har du en pärla till våren, billiga delar hittar du i överflöd i England eller på E-bay. Komplett verkstadshandbok finns också. Ring eller maila om du har frågor. Ev, byte mot Ducati 900ss. Robban
Vår sommarbruksbil sedan drygt åtta år måste säljas pga flytt till lägenhet. Bilen är original en saloon med skruvat plåttak. Till denna har vi skaffat ett "original" Tristan conversion kit som är skruvat i samma hål som plåttaket, som också medföljer. De som vet säger att detta tak är tätare än originalcabbarnas, dessutom har man kvar ett drägligt baksäte som definitivt duger till barn. Bara ett sådant kit säljs för över 1000 pund på ebay i England. Bilen är i ett patinerat bruksskick och funkar bra. Vi har kört långt ner i Tyskland tidigare och det skulle jag inte vara rädd för att göra igen. Besiktigad till sista september 2012. En lack skulle inte skada, men som strand och utflyktsbil duger det fint. Vi har precis bytt hela kopplings hydrauliken och växellådan. En helt ny mattsats och lite andra delar medföljer. Mycket dokumentation följer med bilen. Reservdelar finns billigt och lättilgängligt i England, t.ex. på www.rimmerbros.co.uk. Under den närmaste veckan kommer jag att vara mycket på resande fot varför telefon då är att föredra.
En äkta Herald Convertible och inte bara ett avskruvat tak. Härligt röd och högerstyrd för den rätta känslan! 4-sitsig cab = plats för familjen! Bilen har blivit stående tre säsonger i rad pga att tid saknats för att åtgärda de fel som finns. Innan detta körde jag med den varje sommar utan problem. Det som behöver åtgärdas för att få ut den på vägen igen är så vitt jag vet: Startmotorn krånglar och vill inte dra runt. Läcka på bromsrör (nära bromsservo i motorrum) Missljud från bakvagnen (hjullager?) Ett relativt lätt projekt över vintern och Du har en härlig bil i gott bruksskick till våren.
Avställd Triumph Herald från 1968. Bilen är registrerad med en 2.0 Ford Dohc-motor. Bilen är rostfri men i behov av en del fix. Bilen har gått max 1000 mil med nuvarande motor men både bil och motor har gått mer än så. Endast seriösa köpare önskas. RING för mer information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Triumph Herald 13/60 -68 Säljes i bra skick. Senaste besikt. 2007-07-27 utan anmärkning skattebefriad. Den är helt rostfri och bra i lacken Nya däck. Nytt avgasrör. Det mesta är bra på bilen. Renoverad av tidigare ägare. Fin sufflett. Dock har bilen stått i 2 år så man bör se över och smörja upp broms. Motor går som en klocka. Trevlig veteran. Säljer pga tidsbrist. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.