Quantcast
Till salu inom: ”

triumph rocket iii säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Triumph Rocket III Touring Mätarställning: 0 mil Färg: Jet Black/New England White och Eclipse Blue/Az... Typ: Touring/Landsväg Info: Rocket III Touring är framtagen och byggd för att skapa den ultimata Custom Touring-hojen. Fjädringen är avpassad för att ge mesta möjliga komfort utan att tappa någon kontroll. Med 180 mm bakdäck och 16-tums hjul som gör den lätthanterligare. Bred och rymlig sadel för både förare och passagerare, fotplattor fram och bak, vattentäta packväskor, bred gaffel med polerade gaffelbenshöljen ? allt ger dig mer komfort, användbarhet och stil.
Triumph Rocket III Mätarställning: 1468 mil Färg: Jet Black Typ: Custom Info: En Rocket i bra skick utrustad med T.O.R: SLIP-ON OCH KATALYSATOR ELEMINATOR (FÖR MER EFFEKT). Säljes nyservad och ny´besiktad med nytt FRAMDÄCK. Finansiering till 5, 95% ränta, Öppet Mån-Fre kl 9-18, Lör kl 10-14, Verkstaden Mån-Fre kl 8.30-17. Välkommen till Hojshopen butiken för entusiasten. Besök vår uställningshall för MC och ATV i Laxå. Auktoriserad återförsäljare för Triumph och Arctic Cat.
En Rocket i bra skick, en underbar power cruiser som ger sin ägare mycket glädje, spöar det mesta i accet. Lätt att köra trots sin storlek/vikt, massor av effekt och vridmoment. FLY SCREEN, T.O.R SLIP-ON I KOMBINATION KATALYSATORELEMINATOR OCH MAPPNING GER DEN EXTRA KNUFF, NYSERVAD + NYTT FRAMDÄCK. Finansiering till 5, 95% ränta, Öppet Mån-Fre kl 9-18, Lör kl 10-14, Verkstaden Mån-Fre kl 8.30-17. Välkommen till Hojshopen butiken för entusiasten. Besök vår uställningshall för MC och ATV i Laxå. Auktoriserad återförsäljare för Triumph och Arctic Cat. FÖRSÄLJNINGSUPPDRAG = RESTRIKTIVARE MOT INBYTE.
Detta är en 2008 uttagen 2009. Den har gått 393 mil och är enbart körd en säsong, sedan har den stått i varmgarage. Därför är den unik på hojtorget. Men tyvärr nu så skall jag börja studera så jag måste sälja den. Vid fler frågor kan ni ringa mig eller sända ett mail. På grund av otroligt många som ringer om reklam. Så har jag valt att ställa in den hos Motorbolaget i Linköping. Dit är alla välkomna att titta och känna på den.
BESTÄLL DIT EX SNARAST FÖR LEV INNAN VALBORG av Triumps underbara Power Cruiser. Hojen utvecklar hela 221 Nm vi lovar att det är bland det hårigaste du varit med om, den har acc som en sporthoj är mycket lättkörd trots sin storlek och framtoning. Finansiering till 6, 45% ränta, Öppet Mån-Fre kl 9-17, Lör kl 10-13, Verkstaden Mån-Fre kl 8-17. Välkommen till Hojshopen butiken för entusiasten. Besök vår uställningshall för MC och ATV i Laxå. Auktoriserad återförsäljare för Triumph och Arctic Cat. Finns även att få i RED Haze mot pristillägg om 9 000:- V-Max