Quantcast
Till salu inom: ”

tvåarmad golvlampa 50-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Golvlampa

Stockholm
Golvlampa

Skövde
Golv lampa

Stockholm
Urverk

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fint spelbord i ek med små skador på skivan - perfekt som mindre skrivbord. Går att lyfta på skivan och fälla ut till ett större bord. 500:- Hans Agne Jacobsen-lampa "Kuben". Raster/galler saknas. 150:- Tvåarmad lampa 100:- 50-tal Skål 100:- 2 mörkblå oanvända Persienner 80x175cm 50:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Säljer nu min underbara tvåarmade golvlampa. Den är i otroligt fint skick. Troligtvis med original skärmar, utan brännmärken eller slitage som annars är vanligt. Golvfoten är i mässing/guld och teak. Det finns en liten märkning - men den har slitits ned så jag kan tyvärr inte läsa mig till tillverkare. Den är väldigt nätt, och inte så där klumpig som de flesta kan vara. Helt enkelt. En fin lampa till dig som uppskattar 40 och 50-talet, det antika eller bara söker efter en vacker lampa men ett vackert mjukt ljus. Fler bilder kan skickas på sms om du vill se detaljerna. Prisidé: 1 500 kr eller bud.
OBS. FRI HEMKÖRNING INOM TULLARNA!! Endast Tors/Fre 13-14 Juni. 1. Karmstolar från Bröderna Andersson 50-tal. (Orginaltyg) Pris 1800kr 2. Bokylla med skåp och utdragsskiva retro 50-tal i Teak. Pris 1600kr 3. 5st stolar från Bodafors av Sven Markelius, stapelbara i bonad björk. Pris 1500kr 4. Satsbord i Teak från Bodafors av Bertil Fridhagen tillverkad 1959. Pris 2200kr 5. Tvåarmad 50-tals lampa, tillverkare Eskilstuna Elektro. Pris 1800kr Maila för frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tvåarmad golvlampa, 50-tal med svärtade stänger, detaljer i mässing och en rejäl, tung fot. I fint skick med normalt bruksslitage. Höjd 145 cm. Pris: 1500 kr Ring eller maila Rasmus på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Öppet köp 2 dagar. Betalning kan ske kontant eller via bankgiro. Frakt inom Stockholm, 400 kr. Om företaget Löfstrands verkstad är en verkstad som sysslar med möbelrenovering. Vi köper in och renoverar möbler för att sedan sälja dem i nytt fint skick.