Quantcast
Till salu inom: ”

tv-vagn designtorget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag rensar ut och säljer hel uppsättning med guldsaker och en hel uppsättning med röda grejor till granen. 4st stora vira kulor. Det finns ganska många guldkulor som är sköra fina i tunt mtrl (glas eller vad det är), köpta i Köpenhamn för många år sen. Inga kulor är i plast! De går inte att skicka. Inköpsvärdet på rubbet är minst 1400kr. 350kr prutat och klart! Säljer oxå en tv-vagn i industristil, svetsad lätt att rosta. Fin rå men designad. Köpt på Designtorget för ca 2500kr för ett antal år sen. Kanske kan man hitta nytt användningsområde för den? 250kr.
Elegant formgiven TV-vagn från Designtorget med plats för video eller DVD. Matt svart lack. 35 cm bred och 45 cm djup. Praktisk och snygg design.
TV 21" i bra skick, visar bra bild. Obs - originalfjärrkontroll saknas. TV-vagn på hjul från Designtorget ingår.
Camilla Wessmans TV-vagn från Designtorget i stål. Smidig svensk design. Rörlig i alla vinklar. För tjock-tv. Varan finns för tillfället i vår utlämningsbutik i Bromma, men kan från och med första augusti fraktas kostnadsfritt till vår nyöppnade butik i Hammarbysjöstad. Se fler av vår möbler på www.refurn.se ! Skick: Bra. Mått: Höjd 63cm, Bredd 35cm, Djup 63cm Uppge artikelnummer 11744.
En möbel som ursprungligen är tänkt som TV-vagn för TV av traditionell modell, men som med kreativitet även går att använda till annan heminredning. Inköpt på Designtorget i Malmö