Quantcast
Till salu inom: ”

tyco bilbana säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbanor

Lerum
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har jag blivit stor och konstaterar att även barnen har blivit det, därför är det nu dags att sälja vår bilbana. Grundutförandet är en 11.8 meter lång bana med 2 bilar som har en skal enligt hastiget på nästan 1800 km/h! Det ingår en massa extra bandelar, loopar, väggkurvor och varvräknare i paketet. Nu var det ett tag sedan den var monterad och varmkördes så därför säljs den i befintligt skick. Hämtas på plats. Hör av er om ni vill ha mer information.
Hej. Jag säljer en stor samling bilbanor från Tyco. Den består av fyra kompletta banor enligt bild, plus två lådor med extra allt. Så som Kontroller, Doserad kurva, Loop, Varvräknare samt massa bandelar och bilar mm. Allt är testat och funkar utmärkt. En kanon julklapp till samlaren eller barn i alla åldrar. Pris, Högst budande Ring mila eller skriv ett sms.
Formula Tyco indyclass champion 11,3 m 2,30*1,20 Nyskick
F1 bilar med tillhörande pit crew från leksakstillverkaren Giochi Preziosi. Passar till Tyco, Aurora eller annan H0 skala. Helt nya i kartong. Mot förskottsbetalning skickar jag dem fraktfritt inom Sverige. Det går naturligvis även bra att hämta bilarna direkt hemma hos mig också. Bilen finns i tre olika utföranden. Röd, vit och grön. 100.- st Hör gärna av dig om det är något du undrar över.
Sammanlagt minst 5-6 satser Tyco bilbana säljes i paket. Medföljer flera nätaggregat och minst ett tiotal olika bilar. Går även att dela upp och använda som flera bilbanor. Flera originalkartonger medföljer. Prisidé 450kr eller högstbjudande. Snabb affär prioriteras.