Quantcast
Till salu inom: ”

uppsamlare åkgräsklippare husqvarna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trött på ont i ryggen av allt lövräfsande nu till hösten? Jag har en uppsamlare av märket Husqvarna som tar upp löv, gräs, kottar och även engångs artiklar vid alldeles för vilda kräftfester. Den är ställbar i höjdled och kan tömmas från förarplatsen. OBS! Tänk på att har du varit med på kräftfesten så vänta med att sätta dig på åkgräsklipparen... Det är inte samma uppsamlare på bilden som i annonsen.
Åkgräsklippare Husqvarna LTH130 med Hydrostatisk växellåda (steglös) och uppsamlare. Rejält sliten men maskinellt fungerar den. Regelbundet servad. Gör i ordning eller bygg leksak av den. - Huv sitter löst och är sprucken - Sits sliten - kabel från batteri skadad och behöver bytas - Saknar nyckel (funkar med skruvmejsel) - Glapp i styrningen - Rörsystem bak till uppsamlare slitet och hänger ihop dåligt Motor, transmission och klippaggregat fungerar. Inga fasta växlar utan den mer påkostade hydrostatiska växellådan, steglös justering av hastighet fram och bakåt. Kan provköras. 13hk Briggs & Stratton IC motor.
Jag har en ny klippare till salu , sprillans ny - aldrig körd. YTH22V42, 22hkr Briggs and Stratton Intek V-Twin motor med trycksmörjning, 1070mm (42") klippbredd med två knivar, hydrostatdrivning mm 24500skr Årets modell av denna kostar 39900skr på Husqvarnas hemsida. . Uppsamlare till ovanst (kommer hem i maj) kostar 3000skr.
Välvårdad Mycket fint skick Inkl uppsamlare Säljes p g a flytt.
Åkgräsklippare Husqvarna Rider 11C 2009 och uppsammlare. Gräsklipparen är i nyskick. Uppsamlaren är inköpt 2010 och bara använd en gång.