Quantcast
Till salu inom: ”

utdragbar tangentbordshylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har jag min fru till en laptop och behöver därför inte längre sitt datorbord. Bordet har en utdragbar tangentbordshylla och 4 hjul, som gör den lätt att förflytta. 2 av hjulen kan "låsas", så att datorbordet inte rullar iväg. Min fru har använt datorbordet i ca. 1 år och tyckte att den var jättebra eftersom den var så kompakt (att den var rosa var såklart också uppskattad). Bordet är i mycket fint skick! Modell: "Mikael" från IKEA Mått: 77cm (b) x 76cm (h) x 50cm (d)
Säljer på grund av flytt ett jätte fint barnmöblemang i marinblått/bok bestående av: Bokhylla med 2 lådor och många hyllplan, 2 extra hyllplan som inte är monterade på bilden. Mått: B115 H124 D46/33 Byrå med plats för CD, Nintendo DS Spel eller andra småsaker. Mått: B40 H128 D20 Skrivbord med en låda, plats för dator samt utdragbar tangentbordshylla. Mått: B110 H73 D60 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vårt fina, rejäla skrivbord pga platsbrist. Det är inköpt på ILVA för 2 199 kr och är i mycket bra skick! Skrivbordet har två förvaringsskåp - ett med fasta hyllplan och ett med två utdragbara hyllplan. Avtagbar (utdragbar) tangentbordshylla. Djup: 78 cm Höjd: 77,5 cm Bredd: 155 cm Nypris: 2199 kr Vårt pris: 800 kr eller högstbjudande Behöver bli av med det så fort som möjligt, så lägg ett bud!
Sekretär och skrivbord i vitlaserad furu. Sekretären har fyra lådor och en nedfällbar skrivyta. Innanför den nedfällbara skrivytan finns ett hyllplan. Bredd 82 cm, djup 40 cm och höjd 101 cm. I skrivbordets hurts finns ett utdragbart hyllplan. Medföljer även en utdragbartangentbordshylla som inte är med på bilden. Skrivbordets övre hylla med lådor kan tas bort för större skrivbordsyta. Bredd 114 cm, djup 60 cm och höjd 72 cm till skrivbordsytan. 300 kr styck, eller 500 kr för båda.
Datorbord i metallram med bordskiva i härdat glas. Bordskivan är ej genomskinlig utan frostad, etsad. Se bild. - Utdragbar tangentbordshylla. - 3st hyllor under bordskivan. Dator får plats i den stora. Mått: B130 x H78,5 x D70 cm. 500 kr. Kontorsstol - svart med bekväm sittdyna och ryggstöd i kraftigt tyg. Alla fem hjul fungerar. Finns två spakar för justering av lutning och höjd. 300 kr. Reducerat pris vid köp av både skrivbord och stol. Hämtas i Kallebäck Göteborg Smörgatan 12. Datorbordet är lätt att bära och glasskivorna går att lyfta av bordet enkelt.