Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbel plast säljes

Tidigare annonser till salu

Hej =) Jag säljer mina utemöbler, inköpta förra året och knappt använda. Bordet och stolarna är gjorda i mörkblå plast. Bordet är 90 x 137 x 73 cm (b:l:h) och har hål för parasoll. Stolarna är stapelbara och det finns fräscha, bekväma dynor till samtliga stolar. Nypris ca 2000 kr, nu 900 kr. Är ni intresserade eller har frågor, är det bara att ringa eller maila =)
Jag skulle vilja byta min lägenhet mot en större 4;à eller 5;à. Stor hall entré med många garderober och lång hall. Stort kök med nya vitvaror byta för 2 månader sen, plast golv, ljus kök med fin utsikt. Grovkök med tvättmaskin och Torktumlare. Lilla rummet är nytspetserad för 2 månader sen. Även hallen nymålad! Stort vardagsrum med parkettgolv och stort fint utsikt , stor balkong! Plats för utemöbler. Stor sovrum med plastmatta o ny tapetserad . Även vardagsrummet är ny tapetserad
Utemöbler perfekt till sommaren. Jag har nu köpt nya möbler väljer därför att sälja dessa. Info: 5 stolar i vit plast 1 bord i vit plast Pris: 200 SEK Gruppen är inte använd särskilt mycket och den är väldigt enkel att stapla och ställa undan. Passa på att fynda redan idag, eller erbjud något byte. Kom med förslag. Mvh Christoffer
Säljer våra utemöbler då vi ska flytta. Vi säljer stolarna för 50 kronor styck och vid köp av alla 8 kan man få bordet på köpet om man önskar. Stolarna är i bra skick medan bordet har lite skavanker, men inget som påverkar funktionen. Allting är i mörkgrön plast men stolarna är ändå stabila och tåliga. Det är lättast att kontakta mig via sms eller mail då jag ibland inte har möjlighet att svara när det ringer eftersom jag arbetar oregelbundna tider. Välkommen att höra av dig!
Säljer ett vitt matbord med fyra stolar till för endast 500 kr då vi ska flytta och vill bli av med grejerna. Är i mycket gott skick och vi tvättar klädseln till stolarna innan försäljning! Säljer en "vinhylla" för 100 kr, korgarna medföljer. Jättefin hylla, gott skick! Utemöbler i plast, mörkblåa. 100 kr. Mycket gott skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.