Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbler coop säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Härlig och fräsch etta! Huset var färdig byggt 2010 och jag är den ända som bott i lägenheten! Lägenheten är bra planerad med stort och rymligt kök vilket gör att lägenheten känns större än vad den är! En fördel är att det är en hörnlägenhet vilket gör att man kan utnyttja loftgången utanför med att ha utemöbler och få balkongkänslan! Med tanke på att lägenheten endast är 2 år så är den väldigt fräsch. Sedan dessa nya hus har uppstått på Friggagatan så har området verkligen fått sig ett lyft, i området finns bl.a coop, sederlöfs, triumfglass, pizzerior, mexikansk resturang, apotek och fina Glenns sportbar och woods resturang! friggagatan ger också närheten till allt!!!
Vill du bo lugnt men samtidig nära till T bana, Ica, COOP, bibliotek,vårdcentral och apotek bla.? Lägenheten ligger med ingång på Brommaplan och det tar en till två minuter så är du på affären eller tunnelbanan. Det finns även bra bussförbindelser.10 minuter med t banan och du är innanför tullarna. Lägenheten består av två balkonger en liten och en större på ca 15 kvm. Den är möblerbar med både solstolar och andra utemöbler. På fem minuter med bil och tio minuter med cykel är du ute i natursköna områden. Trevlig och ljus hörnlägenhet.
Vi vill byta vår stora etta på 46 km2 som går möblera som en tvåa, vi ska skaffa barn och behöver bo större i en 3:a. Lägenheten ligger 100 meter från Fältöversten gallerian och Tessinparken, det är 30 meter till Coop och 150 meter till ICA. Lägenheten ligger på 3:e våningen i ett mycket lugnt och ordningsamt hus, innegården är vackert ordnad och på sommaren möblerar de mycket fint och sätter upp en grillplats och utemöbler för långa trevliga sommar- dagar/kvällar! :)
Mycket ljus och fin hörnlägenhet på Djursholms torg. Balkong i söderläge. Badrum med fönster och badkar.(kommer att renoveras under vintern/våren -15. Detta ger en hyreshöjning med 400:-).Två bra sovrum. Bra kök med glashällsspis.Gemensam uteplats med gräsmatta, utemöbler och grillmöjligheter. Tvättstuga och förråd i källaren Endast 6 st lägenehter i fastigheten som ligger i direkt närhet till Coop, banker, restauranger, klädesbutiker, bageri, kemtvätt, tobaksaffär, frisörer etc. Buss till T-bana, Roslagsbanan snett utanför porten. Några hundra meter ner till havet med fina badmöjligheter. Mycket bra skolor och dagis i området. Ett drömbyte? Bilder kommer!!