Quantcast
Till salu inom: ”

utfällbart skrivbord ludvig ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vårt snygga skrivbord från IKEA som vi knappt har använt. Det är tillverkat så att man ska skruva upp det på väggen. Vilket gör det väldigt smidigt om man har lite utrymme i bostaden. Skrivbordet består av 2 delar. Den ena delen är själva skrivbordet, och den andra är en hylla där man kan förvara saker i och ovanpå. Man kan montera den andra delen hur man vill. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Aldrig använt utfällbart skrivbord från IKEA. Perfekt i korridorsrum eller andra rum där man inte får plats med ett stort skrivbord. Färgen är vit precis som på bilden. Mått 60x45 cm.
Vi säljer ett Ludvig datorskåp från Ikea. Skåpet är i mycket bra skick, endast använt under en kort tid i samband med en utställning. Då satt skåpet i ståhöjd, men det funkar lika bra som ett litet skrivbord där man lätt kan dölja röran eftersom bordsytan är utfällbar. Bredd: 60 cm. Djup 24 cm. Höjd 45 cm. Pris: 300 kr.
Uppsatt men inte använd. I fint skick. Tror ej dessa sälja på Ikea längre, men är väldigt praktisk när man vill ha ett skrivbord på liten yta. Pris: 250 kr (Lånad bild.)
Ikea Ludvig utfällbart skrivbord i vit. Kombinationen av arbetsstation och förvaring för laptop och tillbehör sparar utrymme. Utfällbar Väggskåp med underskåp där man kan förvara sina prylar. Hål för att gömma kablage hela vägen genom alla hyllor. 60 cm lång x 21cm bred x 126cm hög