Quantcast
Till salu inom: ”

uthyrning slåtterbalk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

KOMPAKTLASTARE BELLE 741 Med skopa, Andra Tillbehör : Gödselgrep m hydralisk överfall Sopmaskin 800, Slåtterbalk 700 Sedan starten 1989 då Persmaskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 4 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att "kunden har alltid rätt". Men här på Persmaskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna gör vi ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild. Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter. Persmaskinbod, "Butiken På Landet, Men Kunden i Centrum"
UTHYRNING Vi tillämpar tre former av uthyrning: direkt-, komplement- och evenemangsuthyrning. De tre täcker in alla typer av ljud- och ljus behov - från den lilla privatfesten till den stora konserten. dB Lux levererar det bästa ljudet och den bästa produktionsservicen till ett rimligt pris! DIREKT Konferens eller klubbpremiär? Direktuthyrning av mindre ljud- och PA-system sker direkt från vår verkstad på Västmannagatan 42 i Stockholm. All vår utrustning är av högsta kvalitet och den hanteras av duktig och trevlig personal. Kontakta oss KOMPLEMENT Behövs det extra högtalare, förstärkare eller ljus? Komplementuthyrningen löser dina problem! Vi samarbetar ofta med andra leverantörer för att tillsammans med dem sätta ihop precis det ljudsystem som kunden söker. Kontakta oss EVENEMANG Ska en stor koncert eller konferens anordnas? I vår evenemangsservice erbjuder vi en total ljud- och ljuslösning för alla typer av större evenemang. Vi använder oss av professionella system i världsklass såsom JBL HLA, mixerbord från MIDAS, digital ljudbehandling för högtalare och slutsteg från LAB etc. Vi kan erbjuda en total ljudlösning med upp till 100kWatts effekt.
Vi sysslar inte bara med försäljning av nya & begagnade maskiner, vi har också uthyrning av maskiner till bra priser. Vi kör även och hämtar & levererar maskiner, både stora och små. Allt för att underlätta för dig som kund. Här kommer en lista på vad som finns till uthyrning: • Gräsklippare • Vertikalskärare • Lövblås / Lövsug • Jordfräs • Slåtterbalk • Motorsåg • ECHO Multimaskiner Priser: 125:- per tim 500:- Dygn inkl bensin ArkelstorpTrädgårdsmaskiner Mobil: 0706 - 97 26 00 Butik: 044 - 253 34 14 Välkomna! Om företaget Genom vårt samarbete med Resurs Bank kan vi på ArkelstorpTrädgårdsmaskiner erbjuda Er finansiering med 24 månaders räntefri kredit.
Slåtterbalk Powerline BM 5001-R Slåtterbalk till UTHYRNING för dig som skall klippa långt gräs, ängar och hagar. Perfekt till naturtomt. Lätt att använda, inställbar och vibrationsdämpande styrstång med steglös höjdjustering. Uthyrningspris: 500:--/ dygn 100:--/ tim. www.nilssonsmaskin.se Tel. Butik 044-253 34 14 Mobil 0706-97 26 00
Röjsåg, slåtterbalk, häcksax, motorsåg, lövblås, gallervält för uthyrning. Hyr utrustningen av oss. Prisex: Röjsåg 1 dag 330:- helg 545:- (Inkl. moms) (exkl. tillbehör) Maskinuthyrning i Solna och Ekerö. Öppet: Måndag - Fredag 06.30-16.00 Besök vår hemsida för priser och övrig info! Vi levererar till fasta priser i hela Stockholm! Ring och boka på 08-560 247 80