Quantcast
Till salu inom: ”

segway uthyrning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skövde Bilringar i Skövde är återförsäljare för det omåttligt populära fordonet Segway (bl a känt från Solsidan). Segway är klassad som en cykel och vi rekommenderar en åldersgräns på 15 år. Vi har tre maskiner själva för uthyrning. En som lämpar sig för stadskörning, en för terrängkörning och en anpassad för golf. Priserna varierar något beroende på modell, men finns att köpa från 77 tkr (inkl moms) samt hyras från 250 kr/h eller t ex heldag 1000 kr. Passa på att hyra segway för en rolig helg eller företagsevent på jobbet! Vi lovar att det blir uppskattat!
Hyr Segway i vackra Varberg. Pris från 295kr 1 timme - 295kr 2 timmar - 395 kr 3 timmar - 495 kr För längre hyrtid är du välkommen att kontakta oss. För mer info, besök: http://www.davids.se/segway Om företaget SegwayMetro är en auktoriserad återförsäljare av Segway. Förutom försäljning jobbar vi även med uthyrning samt service.
Nu har sista veckan med uthyrning på Öland passerat och det är dags att ta 2 st trotjänare ur tjänst. Det gäller 2 st Segway I2 den ena från -08 den andra från -09 dom har gått drygt 300 mil och är i OK skick. Det finns självklart märken och repor, står man inte ut med det finns nya detaljer att köpa det ordnar vi på Funway Kalmar som är auktoriserade återförsäljare av Segway. Vi har även nya Segway om man hellre vill ha det. Mer info funway.nu Priset är 24000:- + moms/st
Jag köpte in två sådana här för att jag tänkte ha dem till uthyrning, det blev dock inte av på grund av tidsbrist. Jag driver flera rörelser. De är obetydligt begagnade. Nypriset var cirka 15 000kr inkl moms. Jag säljer nu bägge för 15000kr inkl moms (12000kr + moms) eller till högstbjudande. Laddare och hjälm ingår. Fri prövningsrätt av inkomna bud förbehålles. Perfekta att ha till uthyrning vid exempelvis en kiosk, minigolfbana eller på en camping. Eventuellt bytes mot något kul, men om du vill byta, skicka då mail. Ring bara vid kontantköp.
Passa på och gör ett klipp till sommaren! Sätt guldkant på tillvaron, eller öppna uthyrning? Säljer 2st svarta Segway i2. Den ena har rullat 127 mil och den andra 134 mil, båda är väl underhållna och är fortfarande i nyskick. Dubbla InfoKey och all dokumentation finns till båda. Ingår även hjälm för den som vill ha. Pris: 32.000kr/st alt 60.000kr för båda. Säljes privat