Quantcast
Till salu inom: ”

väggfäste till luftvärmepump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kollar intresset för vår luftvärmepump. Den köptes -09, men användes bara några månader. Fick nämligen plötsligt fjärrvärme installerad. Sedan dess har den bara använts någon enstaka varm sommardag som AC. Den är absolut i nyskick, med garantier och sitter monterad, så den kan provköras. Vet inte om man behöver fackman för att montera ned den, men det löser sig nog. Säljes så klart komplett med alla "slangar" och väggfäste.
Denna pump är ca 7 år gammal, vet inte exakt pga att pumpen satt i huset när vi köpte det. Fungerar helt ok, förutom att innerdelen låter lite pga lite slitna lager. Den är nedmonterad av en specialist då den monterades ner samtidigt dom min nya sattes upp. Så all gas finns kvar. Du får även med ett väggfäste till innerdelen och en fjärrkontroll.
Köpte denna pump för att min var trasig, men det visade sig vara en felkoppling så jag har inte använt denna. Förra ägaren plockade bort den för att han ville ha underhållsvärme, denna går till 18grC. Nu har den alltså inte varit i drift på ett par år. Den ska vara urkopplad på rätt sätt så att gasen inte läckt ut. Se specifikation på bilder. Medföljer även ett väggfäste och rörkanal.