Quantcast
Till salu inom: ”

värdefulla frimärken cccp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Länsstyrelsen i Kristianstads län 1993. Häftad, ca 850 sidor, 1956 gram. [Omslagsfoto: Kvigor i hagmark] Mycket gott skick. Tryckt i 100 ex. Mkt. svårfunnen. Rikt illustrerad med stor- till småskaliga kartor samt i vissa fall flygbilder, utvisande de sammanlagt 1 774 objektens avgränsning och geografiska läge. Objekten beskrivs kommun för kommun. För varje kommun redovisas en översiktsakarta i skala 1:250 000, arealer i hektar fördelat på naturtyper och värdeklasser, varpå följer de objektsvisa beskrivningarna. De värdefullaste objekten beskrivs rel. ingående vad gäller vegetation och flora, hävd, markhistoria m.m. [Fältarbetet genomfördes inom ramen för Naturvårdsverkets och Länsstyrelsernas inventering av Sveriges ängs- och hagmarker 1987-1992. Fältinventeringen i Kristianstads län genomfördes huvudsakligen åren 1987-1988.]
En affisch med Ryska (Sovjet) landslagets autografer under CCCP tiden. Har inget intresse själv för detta men det kanske är någon som intresseras ? Har även två vimplar med autografer och en utan från samma tid. Har inte mycket mer info om dessa, men kan det vara intressant så hör av er så kanske jag kan ta reda på mer! Pris: Högstbudande! Finns i Rudskoga 3,5 mil söder om Kristinehamn. Ring, maila eller smsa vid intresse.
Säljer en del frimärken. En del svenska, men även andra länder. Är olika frimärken på alla 3 bilderna. Ni får helt enkelt kolla och göra er bedömning med hjälp av bilderna. är det något ni undrar över, så bara maila mej så ska jag göra mitt bästa för att besvara er fråga. PRIS: Ni får ge mej ett rimligt bud Finns för avhämtning strax utanför Älmhult. Kan skickas. köparen står då för frakt ( schenker - Posten )
Frimärksamling i album och massor av lösa frimärken både svenska och utländska. Svårt att uppskatta antal men det är många tusen,en del sitter på brev andra ligger i askar + album. Jag vet inte värdet på alla dessa men hoppas att få hjälp med det via denna annons.Det är son mängd att alla dessa frimärken ryms endast i en större modell av kasse. Ring vid intresse. Stefan Johansson Säljer detta till seriös Frimärkssamlare.
Säljer lite olika samlingar, -Frimärkssamling på ca 900 frimärken, mestadels svenska och på hästar. Ingår även ett album, lösa fickor, torkbok, pincett, förstoringsglas, bok "Se på Frimärken" av L. Sjööblom, bok "Sveriges Frimärken i färg 1998" och Tandningsmätare. Allt är i bra skick - 1000kr -Hästkortssamling. Har två märken - Trojan Cards där jag har alla kort förutom D-023, D-026 och F-011. Har även 99 kort ifrån Elithäst bilder - 200kr -Tre lådor med bilbansdelar. Ingen av lådorna är kompletta och de har legat nerpackade i flera år, så vet ej dess skick - 900kr Maila om ni vill se fler bilder eller vill ha mer info om någon av sakerna.