Quantcast
Till salu inom: ”

värmedyna apoteket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Valis
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Apoteket Sjöhästen ligger i Västerhaninge Centrum nära pendeltåg. Sjöhästen, som i nuläget är det enda apoteket här,  är ett välfungerande apotek med ljusa och  fräscha lokaler. Apoteket  erbjuder utöver receptexpedition och egenvårdförsäljning även olika hälsotjänster. Vi har ett stort sortiment av läkemedel till djur. Öppettiderna är vardagar 9-19, lördag 10-15 och söndag 10-14. Vi är ett team om 10 personer som nu behöver kompletteras med ytterligare en farmaceutisk rådgivare.. Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning.Kompetenskrav Du är legitimerad apotekare eller receptarie med genuint intresse av att utveckla kundmötet. Intresse av djur och djurläkemedelär en extra meritPersonliga egenskaper  Som person är du engagerad. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Du trivs i rollen som en god säljare och är lyhörd för kundens behov.  Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och service till kunderna. Du kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och tycker om förändringar. Du bidrar till arbetsglädjen i en kompetent och engagerad personalgrupp.  Kontaktperson Ytterligare information om tjänsten lämnas av apotekschef Berit Sävneby 010-447 6654 eller 070-236 8806Facklig information Farmaciförbundet  Titti Persson,  SFF Gunilla Abelsson, båda tfn 010-447 6654.Välkommen med din ansökan!
Till vårt nordligaste apotek, Ripan i Kiruna, söker vi nu en positiv och säljglad person för arbete i kassan och med varuhantering.Apoteket Ripan har öppet på vardagar mellan 8.30-18.Arbetsuppgifter. Som Kassapersonal på Apoteket Ripan arbetar du i kassan och plockar varor. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete och möjlighet att utvecklas inom företaget.Kompetenskrav Du har ett genuint kundfokus och ser som din främsta uppgift att ge service till kunderna. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av kundarbete och försäljning.Personliga egenskaper  Vi söker dig som är glad, engagerad och har ett stort hjärtat för kunden. Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och medarbetare och vill vara en del av helheten.  Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att prioritera. Du delar vår vision om "Ett liv i hälsa".Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Barbro Hermansson, 0702-730618.Välkommen med din ansökan!Vi har gjort vårt val av rekryteringskanal och avböjer alla eventuella erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.
Har två stycken presentkort som säljes. 1. Apotekets Hjärt-kärlkoll lyfter på ett unikt sätt fram dina möjligheter att påverka dina vanor för att må bra idag och på sikt minska risken för hjärt-kärlsjukdom. I hälsokollen ingår mätning av blodtryck, blodsocker, kolesterol och midjemått, en vetenskapligt baserad riskbedömning och en hälsoenkät. Du guidas av en specialutbildad farmaceut i ett cirka 30 minuter långt samtal om dina värden, vanor, motivation och hur du kan komma vidare. Pris 300:- ord.pris 450:- 2. Apotekets Allergikoll är till för vuxna och barn över 12 år med målsmans samtycke. Vet du vad du är känslig mot är det lättare att få rätt behandling. Om det visar sig att du inte reagerar så slipper du felbehandling, och kan dessutom få råd om vad du kan göra istället. Testet är kvalitetssäkrat och ger svar med 97% säkerhet jämfört med en vanlig laboratorieanalys. Pris: 300:- ord.pris 450:- Jag fick båda två förra året och korten är giltiga i 2 år så det 1 år kvar på tiden.
På Kronans Apotek Hisings Backa är vi ett team på 8 medarbetare som jobbar effektivt och har roligt tillsammas. I sommar behöver vi hjälp under 3 veckor det handlar om veckorna 29-31. Är du farmacevt som vill komma och hjälpa oss är du välkommen att söka. Vi ser framemot att jobba med dig i sommar. På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Bröstpump Handpump Amningspump MAM Care bröstpump är enkel och bekväm att använda. Nyckelfunktioner hos pumpen: Endast fyra delar gör den enkel att montera, använda och rengöra. Pumpstyrkan kan regleras för individuell komfort. Tratthalsen är vinklad och kan roteras 360 grader. Det möjliggör utpumpning av alla mjölkgångar, vilket hjälper till att motverka mjölkstockning. Två Ultivent nappflaskor medföljer, 130 + 160 ml samt dinappar stl 1. 249:- ______________________________________ Om Amningspump Apoteket En enkel pump för dig som vill pumpa ur brösten, exempelvis om man vill spara mjölk till ett senare tillfälle eller vid mjölkstockning, bröstinflammation och bröstböld. Pumpen är tillverkad i ett plastmaterial fritt från bisfenol-A 55:- ____________________________________ Bägge är uppackade och steriliserade Finns i Skövde, kan skickas med spårbar frakt / blocket paket Använder swish betalning