Quantcast
Till salu inom: ”

vetekudde apoteket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker två farmaceuter till apoteket Svanen i Markaryd. Apoteket Svanen har fem medarbetare och ligger i centrala Markaryd. Öppettider är vardagar 9.30-18 samt lördagar 9.30-12.30. Om du är intresserad av att arbeta med Hälsokollen är det en fördel. Tjänsterna är tillsvidare och på heltid.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning. Det kan eventuellt finnas möjligheter att bli certifierad Hälsokollare.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie alt apotekare, med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du har ett genuint kundfokus och ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och service till kunderna. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper  Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och medarbetare och vill vara en del av helheten. Det är viktigt att du har erfarenhet av kundarbete och försäljning.Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Eva Petersson, telefon 010-447 68 35.Facklig information Fackliga företrädare är Britt-Marie Brinck, Sveriges Farmaceutförbund, tfn 0340-191 70 och Barbro Martinsson, Farmaciförbundet, tfn 0762-33 44 02.Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!
Till apoteket  som ligger i Jakobsbergs centrum söker vi nu en farmaceut med stort kundfokus och glimten i ögat. Här hjälper vi våra kunder till ett liv i hälsa och erbjuder proffessionell rådgivning oavsett om det gäller recept, egenvård eller skönhetsprodukter. Apoteket har öppet på vardagar mellan 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17. Apoteket tillhör Apoteket AB s franchiseorganisation.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie eller apotekare med bred kompetens och goda farmaceutiska kunskaper. Du har ett genuint kundfokus och ser som din främsta uppgift att ge  professionell rådgivning och service till kunderna. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper  Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och medarbetare och vill vara en del av helheten. Det är viktigt att du har erfarenhet av kundarbete och försäljning. Du vill ge kunderna den bästa rådgivningen och den bästa servicen.Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Amal Malki, 0709-184172Facklig information Fackliga företrädare är Kinda Zayen, Sveriges Farmacevtförbund, tfn 0702-371029 och Gunilla Larsson, Farmaciförbundet, tfn 0707-654233.Välkommen med din ansökan!
Vi söker dig som är farmaceutisk rådgivare till Apoteket Bocken i Gävle, Apoteket Duvan i Storvik och Apoteket i Valbo.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning i vår moderna apoteksmiljö där kunden alltid är i fokus.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgvining och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper  Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och vill vara en del av helheten. Du ser merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas avAnna Gunnarsson Apoteket Bocken Gävle telefon 010-4478204.Jessica Hansson Apoteket Duvan Storvik telefon 010-4479277Velida Ramic Apoteket Valbo telefon 070-2331517Facklig information Fackliga företrädare är Eva Wagenius, Sveriges Farmaceutförbund, tfn 010-4476202 och Margareta Helsing, Farmaciförbundet, tfn 0226-54719.Välkommen med din ansökan!
-Perfekta vetekuddar uppdelad i tre sektioner för jämn värme. - Huvudvärk? - Spända axlar och armar? - Ömma leder? - Frusen om fötterna? - Värmekunnen är toppen bra om du har ont i huvudet eller bara behöver värmas efter en kylig dag! Ett tips oxo till de som har barn är att lägga just en värme kudde på benen, värmen dämpar värken! - Värm din vetekudde i mikron ca 3 min (beroende på mikro och värk, känn idg fram) och njut sen bara av värmen. - Tyget är vitt med röda blommor på. - De kan skickas på posten! 80:- st eller 2st för 150:-
1. Resesäng Resesäng som är enkel att fälla upp och ner (paraplymodell). Resesängens egen madrass ingår. Sängens mått 60x120 cm. Vikt: 8,5kg Märke: Inglesina Quick Pris: 300:- 2. Skötbord Fint och stabilt skötbord. Skötbordsdelen kan monteras bort och blir till hyllskåp med tre förvarings hyllor. Pris: 400:- 3. Skötbordsmadrass Snygg skötbordsmadrass. Använd få antal gånger (nyskick). Pris: 300:- 4. Babybjörn active bärsele Babybjörn bärsele i snygg brunfärg. Så gott som nyskick. Ny pris: 1195:- Mitt pris: 500:- 5. Badhjälp i vit Praktisk badhjälp insats köpt på babyland. Passar de flesta badbaljor. Sitter fast i baljan med hjälp av sugproppar. Knappt använd (Ny skick). Ny pris: 149:- Mitt pris: 80:- 6. Stödbälte (Bellly Bandit/magband, efter förlossning). Den hjälper till att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning och ge en snabbare återhämtning av figuren. Fint skick. Märke: Danskin Färg: ljus lila Ny pris: 700:- Mitt pris: 300:- 7. Bröstvärmare Bröstvärmare, Av flectalon 2 st, håller brösten varma under amningsperioden. Bröstvärmarna stoppas i bh:n. Köpt på apoteket hösten 2010. Knappt använda (Ny skick). Beskrivningshäfte medföljer. Ny pris: 198:- Mitt pris: 120:- 8. Life Vetekudde (Värmekudde) Passar alla för avslappning och ökat välbefinnande. Fungerar över hela kroppen; Lindrar spända och stela muskler nacke och kalla fötter. Vetekudden är kanalsydd och beige i färg. Inköpt på Lifebutik hösten 2010. Använd få antal gånger. Nyskick. Märke: Life Ny pris: 198:- Mitt pris: 120 :- 9. AVENT bröstpump (manuell). 3st Förvaringsburkar med lock för kyl eller frys samt två nappflaska sats ingår. Instruktionshäfte och en DVD skiva medföljer. I DVD:n "Att amma" får man tips och råd om hur man gör. Pris: 250:- Allt i fräscht och fint skick Prutat och klart Ring helst eller smsa då jag besvarar det snabbare.