Quantcast
Till salu inom: ”

vacker vindmobil trädgården balkongen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Sitter idag i en underbar liten sekelskifteslägenhet hos den bästa hyresvärden man kan tänka. Mitt i centrala Norrköping, lugnt läge, fantastisk innergård, jättetrevliga grannar. Så, vad är då problemet? :-) Inget förutom att jag längtar ut så jag håller på att dö. Måste ha tillgång till åtminstone en stor balkong, takterass eller trädgård där jag kan odla mitt största fritidsintresse. Trädgård! Citrus/fikon träd och pelargoner trängs idag i trappuppgången och på mitt enda fönsterbräde med förmiddagssol. Söker vindsvåning med takterass eller sekelskifteslägenhet med stor balkong i soligt och lugnt läge. Alternativt litet hus på landet. Norrköping eller Linköping med omnejd. Höga krav på ett charmigt och vackert boende. Rökfri, inga husdjur. Lugn, trevlig och skötsam. Goda referenser finnes. Arbetar med fastighetsförvaltning, stort intresse för miljö och inredning. Ring eller mejla.. väntar gärna på rätt objekt! MVH Ann-Christine Johansson
Richters förlag. 2001. Kartonnage i mycket gott skick. En härlig trädgårdsbok som kombinerar faktaupplysningar och massor av goda, praktiska råd om hur du får blommorna att trivas. Det spelar ingen roll om du har en stor trädgård eller en liten balkong. Det viktigaste är glädjen över att kunna följa blommornasw utveckling och skönhet, antingen du har tre eller 300 av dem. Blomsterboken är indelad i avsnitt om sommarblommor, perenner, rosor, klätterväxter, små och stora buskar samt lökar och knölar. Den är fylld med vackra färgbilder av alla de blommor som omtalas.
Richters Förlag. 2001. Inbunden. Kartonnage med finare papper, trådbunden. 26,5x22cm. 496 gram. Nära nyskick. Från baksidestexten: "En härlig trädgårdsbok som kombinerar fakta-upplysningar och massor av goda, praktiska råd om hur du får blommorna att trivas. Det spelar ingen roll om du har en stor trädgård eller en liten balkong. Det viktigaste är glädjen över att kunna följa blommornas utveckling och skönhet, antingen du har tre eller 300 av dem. En fin inspirationsbok med många vackra fotografiska bilder. Sänds med Postens ekonomibrev för 42 kronor. Vid köp av fyra böcker eller fler vid samma tillfälle sänds paketet fraktfritt för dig. (Bokpaket med flera böcker som finns i samma annons räknas dock som en bok i detta sammanhang)
Vacker vindmobil till trädgården eller balkongen! Även inomhus!