Quantcast
Till salu inom: ”

valplåda säljes

F

Tidigare annonser till salu

Han är född den 7 januari och blir 11 veckor den 25 mars. Vaccinerad, avmaskad och chippad. Söker ett hem där man inte har små barn, han är försiktig av sig. Kontaktsökande och mkt tillgiven. Söker trygghet och värme. Sover gärna på en kudde vid ditt huvud. Ligger även i bur och sover, men helst där man är. Van vid barn men som sagt han är mkt försiktig och lite rädd för ljud. Behöver trygghet. Korsning med chihuahua, papilon och shitzu. Kommer att hamna i strl runt 4-5 kg. Leverans klar får 3kr foder, matskål, leksak och filtar med sig =valplåda Ej MAIL KONTAKT ring vid intresse. Telefonkontakt 0451-81719
Jack och Jasmine underbara små charmtroll.De har stamtavla och är registrerade i kennelklubben.Skk's köpeavtal används.Valparna är vid leveransen veterinär besiktigade chipmärkta vaccinerade och avmaskade.En valplåda med foder,filt,leksak mm medföljer.Valparna är vana vid barn,andra hundar och vid att åka bil och är därav redan väldigt sociala och trevliga.Valparna är även försäkrade mot dolda fel i 3år.På bilden är det pojken som heter Jack som är solid golden med svart mask och den svarta är tjejen Jasmine.De är födda 7 januari.Vid frågor ring. 0704-384164,kollar inte så ofta mejlen.Obs! säljer ingen valp på avbetalning eller foder.
En söt liten pojke vill flytta hemifrån. Han är född 7 Januari 2011 och har stamtavla, registrerad i SKK. Han är chipmärkt, fullvaccinerad, avmaskad och försäkrad mot dolda fel i 3 år. Han veterinärbesiktigas även innan leveransen. Valplåda med foder, leksak, filt, m.m medföljer. Han är väldigt social och trevlig och van vid andra hundar, barn och vid att åka bil.Han har även hunnit bli rumsren. Vid intresse eller andra frågor ring Marie-louise på 0704384164 ps. kollar inte mejlen så ofta.
Vi har fått collie valpar den 31 mars Sobel han valpar söker kärleksfulla hem där de blir en del av din/eran vardag & familj Valparna är leverans klara i slutet på maj då det är 8 veckor Vid leverans är valparna *Registrerade i SKK (stamtavla) *Vaccinerade *Chipmärkta *Avmaskade *Ögonlysta *Veterinärbesiktade *Dolda felförsäkrade 3år i Agria Valpen får med sig Skötselråd med mat lista Valplåda med lite mat som valpen är van vid En snuttefilt som luktar mamma Hör av er så får ni veta mer om dessa småttingar. Mail är okej som första kontakt där du/ni presenterar er och skriver vilket liv ni har att erbjuda dessa underbara valpar. Mvh Elisabeth
Vi har fått CHIHUAHUA valpar den 19 mars Valpar söker kärleksfulla hem där de blir en del av din/eran vardag & familj Valparna är leverans klara i på maj då det är 8 veckor Vid leverans är valparna *Registrerade i SKK (stamtavla) *Vaccinerade *Chipmärkta *Avmaskade *Ögonlysta *Veterinärbesiktade *Dolda felförsäkrade 3år i Agria Valpen får med sig Skötselråd med mat lista Valplåda med lite mat som valpen är van vid En snuttefilt som luktar mamma Hör av er så får ni veta mer om dessa småttingar. Mail är okej som första kontakt där du/ni presenterar er och skriver vilket liv ni har att erbjuda dessa underbara valpar.