Quantcast
Till salu inom: ”

valthorn säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag är en dansk tjej på 31, som studererar på 2. året på diplomutbildingen på musikhögskolan. Jag söker et rum eller lägenhet så snabbt som möjligt, evt. medio augusti. Jag spelar valthorn, men över inte hemma... Ved sidan av studierna arbetar jag som frilansande i blant annat orkestrar i Malmö och Helsingborg. Jag har bra koll på ekonomin. Jeg är en lugn person som gillar att ha det rent. Jag är ambitös och seriös, men har god humor =) Gillar matlagning (til glädje för dom omkring mig) och driver med löpning. Hoppas att höra från dej!
Klassisk musik, LP, Caprice CAP 1103 ( 1976 / 1976 ) Ib Lansky-Otto är en av världens ledande valthorn-spelare, född 1940 i Danmark men huvudsakligen verksam i Sverige. Här spelar han Richard Strauss Hornkonsert nr 2 och Gunnar de Frumeries Konsert för valthorn och orkester, som är tillägnad Ib Lansky-Otto. Stockholms Filharmoniska Orkester, under ledning av Stig Westerberg. Inspelad i Stockholm Konserthus. Utvikningskonvolut med informativ text på svenska, engelska och tyska. Speltid ca 40 min. Vinyl Nära nyskick .
Klassisk musik - Norden, LP, RCA Red Seal RL 86359 ( 1987 / 1987 ) Danmarks störste tonsättare Carl Nielsen (1865-1931) tolkas av den irländske flöjtisten och dirigenten James Galway. I flöjtkonserten spelar Galway solostämman och dirigerar samtidigt danska radions symfoniorkester. I blåsarkvintetten har han sällskap av Björn Carl Nielsen, oboe, Niels Thomsen, klarinett, Jens Tofte-Hansen, fagott, och Björn Fosdal, valthorn. I de avslutande fantasierna ackompanjeras Galway av Phillip Moll, piano. Engelsk albumtext. Speltid ca 56 min. Vinyl Nära nyskick . Tysk pressning.

... eller prova att söka på begagnat valthorn