Quantcast
Till salu inom: ”

vandrande pinnar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unga vandrande pinnar av arten Carausius morosus. Flera individer i olika storlekar finns, från nykläckta 1 cm långa till 5 cm långa. Vandrande pinnar av denna art är trevliga och lättskötta husdjur. De äter t.ex. persilja, murgröna eller björnbärsblad. Trivs bra i rumstemperatur. Vill gärna ha lite högre luftfuktighet och uppskattar en dusch från en sprayflaska. Säljs för 10 kr styck. Finns att hämta i Mälarhöjden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vandrande pinnar i olika storlekar säljes för 1 krona/pinne. En vandrande pinne blir ca 10 cm lång som vuxen och lever ca 1,5 år. De är nattaktiva och äter växter. Växterna duschar vi med blomspruta varje dag så att pinnarna får vätska på det sättet. Våra pinnar får ekologisk citronmeliss eller basilika som kan köpas i vanlig mataffär. Får även maskrosor från trädgården. Skickas inte per post utan avhämtas på plats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Eko Terra 30x30x45 cm med Eko Terra Nano Top armatur med dagljuslampa. Glasterrarium av mycket hög kvalitet. Löstagbart tak, ventilation i framkant och taket, gångjärnsförsedda dörrar, inbyggd spärr för dörrarna. Bergbakgrund. Medföljer 5 stycken spökskräckor/ en sorts vandrande pinnar som är mellan 4 och 8 cm långa. De blir 14 cm långa som fullvuxna. Intressanta djur med många olika utvecklingsfaser. Medföljer också en mängd spökskräcksägg och 15 ägg från vandrande blad. Insekterna säljs även separat 15 kr styck.
Hej, Vi började med indiska vandrande pinnar och sedan upptäckte vi att det finns fler trevliga pinnarter så när vi utökar vår hobby så kan vi också erbjuda Dig nya arter. Vi har ägg som är enkla att kläcka och också ibland ungar som Du läser