Till salu inom

"varvtalsregulator för a-traktor diesel säljes"

Butik
Igår

Ny -Everun Teleskoplastare...

287 375 kr
Blocket.se
Butik Lerum
Idag

Suzuki Jimny 1.3 4WD GEAR 8...

49 900 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

KCR Trimbox till BMW X3 F25...

3 200 kr
Blocket.se
Butik Täby
Idag

Volvo V70 2.4D Automat 163h...

39 900 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Renault Megane 1.9

27 500 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Volvo v70 d5 2,4l

85 500 kr
Blocket.se
Malung-Sälen
22 dagar

Nissan king cab H-reg

59 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

A-traktorer  ·  Jönköping

A-traktor Volvo 245 diesel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Volvo 245 -80. Bra bruksskick. Vibrationsfria dubbla lådor med smidig ryckspärr samt varvtalsregulator. Stort flak med öppningsbar baklem. Motorn är en d24 i bra skick. Kamrem och pumprem är nybytta. Startar lätt även i kallt väder. Finns även en bra motorvärmare. Stereo med mp3. Kraftigt slutsteg. Högtalare i dörrarna och en bas i bakväggen. Sommardäck på 16" aluminiumfälg. Fina dubbade vinterdäck på 15" plåtfälg. Ring eller mejla för mer info. Mvh
35 000 kr
Blocket.se
A-traktorer  ·  Gävleborgs län

Varvtalsregulator Diesel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har en varvtalsregulator liggandes hemma och dammar som jag tänkte att någon kan få användning av istället. Det är som rubriken lyder till diesel motorer. Helt oanvänd då den beställdes som hastigast då en A-traktor stod på släp på väg hem på gården och vela ha någon smart spärr. Dum som man var och inte hade kikat igenom traktorn speciellt mycket innan och fann då spärrarna samtidigt som regulatorn låg i brevlådan. Den blev då liggandes och glömde helt bort att jag hade kunnat skicka tillbaka den, så lägger ut den här nu istället och hoppas att den ska kunna göra lite nytta. Bruksanvisning medföljer. Pris: Bud Mvh Magnus
0 kr
Blocket.se
A-traktorer  ·  Lidköping

Kapad volvo 740 diesel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Volvo 740 -88b, Skattad & Besiktad. Säljer nu min a-traktor diesel med enkel växellåda som är spärrad 1,2 & r och en Varvtalsregulator som gör att den går i 33km/h. En bra A-traktor som startar och går väldigt bra maskinellt. En d24 under huven som startar i -24 grader. Lacken är inte den bästa och spackel sprickor finns. Finns även lite små pyssel att göra för att få den i toppskick, men den startar och går. (BRUKSSKICK!) Finns en 940 front som kan skickas med utan blinkers. Ring/Maila/Smsa för mer info och bilder. Mvh.
23 500 kr
Blocket.se
A-traktorer  ·  Trelleborg

A-traktor diesel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kortad och kapad volvo 240 diesel. 100% laglig som den står nu, kontrollbesiktigad och Registreringsbesiktigad 30/9 2013. Enkel låda och varvtalsregulator följer med vid snabb affär. D24 dieselmotor. lackad 2013. Taket som sitter på ena bilden sitter ej fast men medföljer. Ring för mer info. billigare vid snabb affär. OBS!! INGA BYTEN. BUD! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
22 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Varvtalsregulator standard, för A-traktor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nya modeller och ständig utveckling, nu med varvtalsregulatorer även för diesel och bilar med upp till fyra tändspolar! Alltid lagerförd för snabb leverans inom 24h. Den här varvtalsregulatorn är speciellt anpassad för A-traktorer som behöver spärra varvtalet för att tex. inte köra fortare än 30km/h. Den är perfekt om du tex inte vill bygga om A-traktorn,epan, med 2 växellådor. Enkelt och smidigt, installation på 5 minuter, håll varvtalet och tryck på en knapp. Bara 3 sladdar som ska kopplas in. Mer info finns på http://www.varvreg.nu Fungerar utmärkt även för bilar med elektroniskt tändssystem, tex senare modeller av Volvo 740. (se E-version, www.lohelectronics.se) Kan även köpas i vårt lager i Ladugårdsängen Örebro, vi tar endast kortbetalning.
849 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj