Quantcast
Till salu inom: ”

varvtalsregulator för a-traktor diesel säljes

Trimbox

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Volvo 740 -88b, Skattad & Besiktad. Säljer nu min a-traktor diesel med enkel växellåda som är spärrad 1,2 & r och en Varvtalsregulator som gör att den går i 33km/h. En bra A-traktor som startar och går väldigt bra maskinellt. En d24 under huven som startar i -24 grader. Lacken är inte den bästa och spackel sprickor finns. Finns även lite små pyssel att göra för att få den i toppskick, men den startar och går. (BRUKSSKICK!) Finns en 940 front som kan skickas med utan blinkers. Ring/Maila/Smsa för mer info och bilder. Mvh.
Kortad och kapad volvo 240 diesel. 100% laglig som den står nu, kontrollbesiktigad och Registreringsbesiktigad 30/9 2013. Enkel låda och varvtalsregulator följer med vid snabb affär. D24 dieselmotor. lackad 2013. Taket som sitter på ena bilden sitter ej fast men medföljer. Ring för mer info. billigare vid snabb affär. OBS!! INGA BYTEN. BUD! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nya modeller och ständig utveckling, nu med varvtalsregulatorer även för diesel och bilar med upp till fyra tändspolar! Alltid lagerförd för snabb leverans inom 24h. Den här varvtalsregulatorn är speciellt anpassad för A-traktorer som behöver spärra varvtalet för att tex. inte köra fortare än 30km/h. Den är perfekt om du tex inte vill bygga om A-traktorn,epan, med 2 växellådor. Enkelt och smidigt, installation på 5 minuter, håll varvtalet och tryck på en knapp. Bara 3 sladdar som ska kopplas in. Mer info finns på http://www.varvreg.nu Fungerar utmärkt även för bilar med elektroniskt tändssystem, tex senare modeller av Volvo 740. (se E-version, www.lohelectronics.se) Kan även köpas i vårt lager i Ladugårdsängen Örebro, vi tar endast kortbetalning.