Allt till salu inom "a-traktor duett"

Sortering:
Duett A-traktor
Norrköping
12 dagar

Duett A-traktor Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Volvo Duett
Skellefteå
13 dagar

Volvo Duett Visa liknande

35 000 kr
Blocket.se
Duett A-Traktor
Tidaholm
1 månader

Duett A-Traktor Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Duett A-traktor
Ronneby
1 månader

Duett A-traktor Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
A-traktor Duett
Gävle
1 månader

A-traktor Duett Visa liknande

35 000 kr
Blocket.se
Volvo duett
Kalix
1 månader

Volvo duett Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

A-traktorer  ·  Lekeberg

A-Traktor Duett

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Har en A-traktor som jag nu tänkt sälja, då jag inte längre har användning för den eller ork för att fixa det som behövs. Det jag har gjort med duetten är att fixat *el-systemet med belysning och dylikt *bytt motor, efter att den andra varmnöp i en cylinder. Motorn jag bytte till är en B18 utbytes-motor. I korta drag så är den renoverad på verkstad och går hur fint som helst. Det som måste göras med traktorn för att den ska bli helt körklar är att renovera bakbromsarna helt enkelt. Annars så vet jag inte så mycket annat som måste fixas. Den är inte allt för vacker och har några spackel sprickor här och där. Men är fullkomligt körduglig. har extra delar jag kan sälja med så som en komplett (men trasig B18) motor. Och ett par bredare fälgar att ha bak Hade tänkt mig 14.000kr för rubbet, allt ska bort. Pris kan diskuteras Ring eller maila VH Linus
14 000 kr
Blocket.se
A-traktorer  ·  Laxå

A-traktor duett

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
tjena tjena. ska nu sälja min a-traktor som jag har haft ett år. det är en volvo duett årsmodell 1964. det är mycket nytt och bytt på den. nylackad i höstas. den är rollad i garage men lacken duger på en traktor. nybyggda dubbla lådor på fabrik och inga vibrationer. sitter varvtalsregular på den men en knappspärr så man kan stänga av regulatorn med. Har nydligen bytt sotsats på han och går bra i motorn. Ljudet i han är två stycken 6.9 or och en bas som är på 10 tum och ett slutsteg på 400 watt. inredningen är desutom ny.
21 000 kr
Blocket.se
A-traktorer  ·  Töreboda

A-traktor duett

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ja då var de dags att sälja duetten! En nyrenoverad volvo duett A-traktor ifrån 1968 pigg och billig b18 med dubbla lådor ny blästrade och målade fälgar ny målad förra sommaren i kawa grön mycket nytt, bytt och renoverat sitter en hillman spelare i den med dubbla dvd utgångar sitter en dvd skärm i taket samt en 12" bas, 2 st 6x9 och 4st 5" billigare vi snabb affär och kan även tänka mig byte hör av er för mer info!
35 000 kr
Blocket.se
A-traktorer  ·  Norrtälje

Duett a-traktor besiktad

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjenare säljer nu min Duett a-traktor som behöver lite omvårdnad. Besiktad Dubblalådor B20 med dubbla su förgasare Rostfria skärmar bak och runt flaket. Bromsarna funkar inte tror det är bromscylindern som krånglar, det behövs spackling och ny lack så har du dig en fin a-traktor. Rost finns eftersom det är en gammal bil. 10000 kr prutat och klart det är bara att ringa eller skicka ett sms om du är intresserad kollar sällan mailen. Fler bilder finns vid intresse. Mvh johan
10 000 kr
Blocket.se

Snygg kjol till epa traktor / a-traktor duett

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Hej! Ska sälja min kjol till volvo duett som jag ej haft användning av då jag sålde epan som den var tänkt till och har en ny tralla nu! Den är i fint skick, gjord av plast. Gör din tralla riktigt frän! Epa traktor / Kjol / A-traktor / volvo pv / epa / duett / spoiler / front / För mer information elr intresse mejla elr ring mig gärna! :)
599 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj