Till salu inom

"vattenbehållare med kran rostfri säljes"

Umeå
Igår

Ringar i rostfritt stål 316...

49 kr
Citiboard
Igår

Volvo V70 2,4

13 900 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Idag

Volvo V60 B4 Bensin Momentu...

359 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Skoda Superb Kombi 2.0 TDI...

45 000 kr
Blocket.se
Idag

Nya 20 tums hjul

40 kr
Blocket.se
Hultsfred
Idag

Chevrolet Matiz 1.0

20 000 kr
Blocket.se
Idag

Varmluftsugn

830 kr
Blocket.se
Timrå
Idag

Opel Astra 1.6 *LÅG MIL*

14 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Badrum  ·  Härryda

Bastuugn Kota L med vattentank

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej. Vi säljer en bastuugn av fabrikat Kota L med vattentank. Ugnen är sparsamt använd av förra ägaren och är i bra skick. Vi säljer den nu pga. av ombyggnad och installation av el. ”Tack vare sin runda form är bastuugnen mycket hållbar och kan monteras i mycket olika basturum. Den stiliga svarta emaljbeläggningen är lätt att hålla ren. Bastuugnen är även utrustad med en rostfri vattenbehållare med kran (VS). Vattenbehållaren kan placeras så att kranen får precis önskad placering.” Tekniska uppgifter och mer info för en ny motsvarande hittar ni på: http://www.bastubutiken.se/produkter/Bastuugn-Kota-Luosto-VS,-med-vattentank_1567 Maila eller ring om fler foton eller tekniska detaljer önskas. Nypris i butik 9 100 :-. Vi säljer vår för 3 000 :-. Vi har även en bastudörr 8x20 med fönster till salu. Se separata annons för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se

Rancilio Silvia espressomaskin

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer min espressomaskin med kvarn av märket Rancilio Silvia, endast använd 10 ggr. Gör supergott kaffe och är en riktig cafémaskin i miniformat. Du kan göra espresso, kaffelatte i långa banor och maskinen skummar mjölken med ånga. Det finns en liten vattenbehållare som man enkelt fyller på så du behöver ingen koppling till kranen, bara att fylla på och köra. Med maskinen medföljer en fin tamper i trä och rostfritt stål. Nypriset för allt 8300 och nu kan den bli din för endast 5000 kr.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Mönsterås

Vatten/mjölkbehållare 500 l rostfritt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ring helst, e-mail lånad Vattenbehållare / mjölkbehållare ca500 l rostfritt Tätningslock på översidan Avrinnings rör på botten typ som kran Enligt bild Ring för mer info INGA kompispriser
1 000 kr
Blocket.se

Kota Luosto VS

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Kota Luosto VS är utrustad med en rostfri vattenbehållare med kran. Förutom mycket bra hållbarhet och badkastningsegenskaper har den nya Kota Luosto VS bastuugnen ställbara fötter och en glaslucka av gjutjärn med ett kraftigt handtag. Kota bastuugnar har snart i ett halvt sekel bevarat och utvecklat den finska bastutraditionen med sin förstklassiga hållbarhet och sina sköna bastubad. Kota Luosto som är avsedd för en flitig bastubadare värms upp mycket snabbt med en förhållandevis liten vedmängd. Tack vare sin runda form är bastuugnen mycket hållbar och kan monteras i mycket olika basturum. Glasluckan skapar stämning och gör det enkelt att hålla brasan jämnt brinnande. Vattenbehållaren kan placeras så att kranen får precis önskad placering. Stenarna ingår ej. Köp till en låda med stora stenar och en låda med små stenar. Placera de stora stenarna underst och de små överst. Kota Luosto bastuugn med vattenbehållare har endast alternativet toppanslutning. Kota Luosto VS Basturummets volym 820 m³ Mått och vikt Höjd 75 cm Bredd 60 cm Diameter 60 cm Totalvikt / Mängd stenar 89 kg / 35 kg Anslutningskanalens ytterdiameter 119 mm Anslutningskanalens nedre kant från golvet 84 cm *) Vattenbehållare 30 l Skal rostfritt stål Skyddsavstånd Till sidan 300 mm Framåt 500 mm Uppåt 1280 mm Bakåt 350 mm *) ansluts till skorstenen från bastuugnens ovansida med hjälp av 90° anslutningskanal Vi har även mycket annat till din bastu i våran nya webshop. www.webshop.arcticwood.se Välkommen att kika in!
7 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj