Quantcast
Till salu inom: ”

vattenfilter syreaktivator säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ENWA JNA-80P är ett sandfilter som tar bort • Järn • Mangan • Grumlighet Den har helautomatisk bakspolning samt automatisk tillsättning av kaliumpermanganat. Läs mer här: http://www.enwa.se/content/download/3514/25996/file/ENWA+Rostfria+filter+sm%C3%A5_medel_2012.pdf ENA SA-66 är en syreaktivator som syresätter vattnet och förhindrar dålig lukt Läs mer här: http://www.enwa.se/content/download/3511/25984/file/ENWA+Syreaktivator-Syrepressare.pdf följer även med ett Exp kärl på 55L som är golvmonterat, märke Well mate Samt dubbla förfilter, Kolfilter och vanligt tygfilter. sökord: Vatten Vattenrening Vattenfilter Sandfilter Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har fått kommunalt vatten. Därför säljer jag mina 2 vattenfilter. Filter nr 1 är ett mjukvattenfilter, avlägsnar kalk. Filter nr 2 är en syreaktivator. Med hjälp av luftning tas dålig lukt och smak bort. Båda filtren är köpta från Aquaexpert och kan ses på deras hemsida. De har varit i bruk mindre än 1 år. Båda fungerar perfekt.
se på www.filtrena.se http://www.filtrena.se/CM.php?PageID=177303 http://www.filtrena.se/CM.php?PageID=177298 inköpt på Filtrena 2008 ( kvitto) säljs pga inkoppling av kommunalt vatten pris 1000 kr styck eller högstbjudande
Helt paket ENWA vattenfilter för att reducera i huvudsak järn/mangan, dålig lukt/smak, samt fluorid. Dessa filter tar även bort andra saker. Det är en anläggning med tre olika produkter: • Järn/Mangan • Syreaktivator (dålig smak/lukt) • Flouridfilter Tillverkaren om Järn/Mangan: Avjärningsfilter som även avskiljer mangan och grumlighet. Kompressorutrustning för luftning av järnmanganhaltiga vatten och vatten med hög halt av svavelväte. Tillverkaren om Syreaktivator: Luft tillförs till vattnet varje gång pumpen startar. Vatten och luft finfördelas i ett spridarrör och svavelvätet som finns i vattnet och skapar en dålig lukt släpps ut genom en avluftare. Med detta system försvinner även andra lukter som kan finnas i ditt vatten, då vattnet får en riklig syresättning med en syreaktivator. Tillverkaren om Flouridfilter: Filter som avskiljer humus, nitrat och fluorid. Länkar till produkter: http://www.enwa.se/systems-products/hushaall/jaern-och-mangan http://www.enwa.se/systems-products/hushaall/syreaktivator Anläggningen är ca 4 år, men Järnfiltret är helt nytt nu då det ersattes efter ett servicefel som begicks av deras servicetekniker :) Vi har inte installerat det igen. Flouridfiltret väldigt lite använt (placerad på en kran som knappt använts) och syreaktivatorn slits knappt. Vi säljer det då vi har bytt till en helt ny filteranläggning (fick havsvatten i borrhålet tyvärr och behövde en helt annan anläggning som gör denna överflödig) Bör installeras av VVS-are, eller allra helst av ENWA-installatör (men det tar inte alltför lång tid) Kolla www.enwa.se för mer info, produktblad mm (jag kan maila produktblad) Nypris för filtren ovan - ca 25-30.000 Säljes för 6.000kr Bruksanvisningar finns kvar för alla produkter.
Vattenrening från Callidus Zero-100 Radonavskiljare radionett Vattenrening NF-24 HdH Vattenrening ASF- 1035-263-logix FRÅN 2008 Syreaktivator (modell äldre) Vattenfilter (modell äldre) kAN ÄVEN KÖPAS VAR FÖR SEJ