Quantcast
Till salu inom: ”

vedeldad pannmur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Vi har en liten gård som ska säljas, som ligger i Morbygden (efter väg 293) ca 7 km ifrån Falu centrum och ca 1,5 mil ifrån Borlänge. På gården finns: Bostadshus på ca 90 kvm 1 1/2 plan, 4 rum + kök. Byggår 1937. Uppvärmning är pellets eller el + vedspis i köket. Panna + brännare byttes -02. Uthus på ca 40 kvm med vedbod, verktygsbod, en gammal tvättstuga med pannmur, utedass och ett litet hönshus. Garage på ca 40 kvm, med gäststuga i ena halvan. Nybygd verkstad/garage (eller stall om man vill) på ca 80 kvm med 3m i takhöjd. Trädgård med div. frukt och bär. Vedeldad badtunna. En åker i anslutning till gården med angränsande skog runtom, och ca 200 m till sjön Vällan. Tomtyta 16 212 kvm. Alla tak byttes för 8 år sedan.
Kräftfiske, stor tvätt el. kokning av älghuvud.. Pannmur med kopparinsats. Diameter: 70cm i yttermått. Vedeldad, full brukbar. Lite rost i vedeldnings hålet, men fullt brukbar.
Vedeldad pannmur med kopparinsats och lock.
Trevligt ställe med potential. El finns, vatten i brunn på gården. TD med latrintunna och urinsep. Vedeldad bastu med pannmur för varmvatten i tvätthus/hygienutrymme, fungerar även vintertid. 5 km till tätorten Bergsjö. Nära till bad, skog, fiske. 200 m till busshållplats för buss mellan Hassela Bergsjö och Hudiksvall.
VEDELDAD PANNMUR i mycket gott skick