Quantcast
Till salu inom: ”

ventilationsaggregat begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

vandrarskor

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här av vi ett begagnat ventilationsaggregat som har betjänat en mindre resturang-verksamhet på ca 100m². Aggregatat var i drift och fungerade när vi tog bort detta. Märket är PM-luft och detta aggregat tar uteluft vilket värms upp via växlaren med frånluft från den befintliga lokalen för att förse lokalen med friskluft. Avluften leds bort från ovansida. Nya filter och en rengöring skadar inte. Nedanstående pris har vi gissat oss till, är det så att Ni känner att detta är helt tokigt så bjud vad Ni anser det vara värt men gör det i så fall via mail. Inledningsvis vill vi inte prat med allt för ivriga prutare.
Ventilationsaggregat Swegon GOLD RX05 luftflöde: upp till max ca 600 l/s ( 0.62 m³/s ) Roterande värmeväxlare externt värmabatteri 3kW Tillverkningsår: 2007 aggregatet är begagnat med i väldigt gott skick. bra underhållet, finns "servicebok" Mer information: http://web1.swegon.com/upload/airhandling/catalogue/se/02_desc-ahu.pdf Sökord: ventilation ventilationsaggregat FTX aggregat GOLD RX Swegon ventilationssystem luftbehandling BUD !! (nypris över 100 000:-)
Säljer en begagnat ventilationsaggregat. fabrikar Systemair VM400EV Aggregatet är komplett utan filter och fullt fungerande. Det är en motströmsvärmeväxlare i den. För mer info: http://www1.systemair.com/sv/Produkter/Download/Produkthistorik/Ersatta-produkter/VM-400-EV/ Behöver du hjälp med installationen eller driftsöttning och injustering så kan jag hjälpa till. Aggregatet är kvar så länge annonsen finns kvar. Är det ingen som köper detta innan sista februari så åker jag med den till tippen. Pris 3000:- bvsa
Begagnat ventilationsaggregat typ Fläkt RDAA perfekt för villa. Till - och frånlufts ventilation med plattvärmeväxlare för återvinning. Ring eller maila för ytterligare info.
Tornado RIRS700 begagnat med kontrollpanel. Komplett förutom filter. Roterande växlare med hög återvinning, inbyggd elvärmare.