Quantcast
Till salu inom: ”

ventilationsrör spiro 300mm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

FdB U112

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en Canon EF 300mm f/4.0 L USM i bra skick. en klassiskt objektiv som har varken några funktionsfel eller repor på linserna. Objektivet behöver nog ingen närmare beskrivning för alla som håller på med naturfotografering. De som vill komma riktigt nära fåglar och andra djur inblandade vet värdet av det här objektivet. Skärpan är legendariskt och autofokusen mycket snabb och precis. Används numera aldrig och det är därför jag säljer den. Objektivet har "inbyggt motljusskydd" som skjuts framför linsen och det behövs därför inget UVfilter heller. Sålänge annonsen är kvar, finns objektivet kvar.
Säljes Canon EF 300mm F4 L IS USM I mycket mycket fint skick går ej att se någon skillnad på denna och ett helt nytt allt som man får när man köper nytt ingår ( se bilden ) vanlig garanti kvar till 2011 05 10 samt en extra internationell försäkring på 3 år pris 9500 + eventuell frakt betalnings alternativen är avhämtning postförskott internetgiro överföring till mitt swedbank konto maila eller ring 073 8009693
Säljer min W100 spiro pga att jag har en ny telefon, den är inköpt 10:12:02 på elgiganten här i V-ås så garanti finns kvar. Den är i använt skick & fungerar utan problem. Finns ingen kartong det kom bort i flytten så dom tillbehör som följer med är: Kvitto, hörlurar & en USB kabel så man kan ladda den via datorn (ingen ordinarie laddare fås med). Priset är ej prutbart. Nås på mail och tele, telefonen finns på bäckby.
Önskar köpa ventilationsrör spiro 300mm ca 10-15 meter