Quantcast
Till salu inom: ”

rieju mrt 50 sm pro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Moped i kanonskick säljes! Modell: Rieju MRT 50 SM PRO, år 2010. Inköpt maj 2010, endast gått 250 mil. Begärt pris: 19.500 kr, kan diskuteras vid snabb affär.
Se enligt bild.... *338mil. *2 ägare. *Godkänt lås medföljer. * Nr plåten är inflyttad men allt original finnes så att det går att återställa till original. OBS Mopeden är i mycket fint skick.
En riktigt snygg moped i nyskick som endast har körts ett fåtal gånger. Säljes pga körkort. Nypris 32 000. Säljes för 19 000. Ingår lås.
Då va det dags att sälja moppen. Det är en derbi drd pro mallossi edition 08:a EU moppe. Går mycket bra i motor och växellåda och väldigt lätt startad. Lite nya delar på den så som: Gel batteri Växellådsolja Castrol Rengjort luftburk samt filter Kylarvätska, vatten glykol 50/50 Hjullager både fram och bak. Bromsklossar bak Ny bromsvätska i bakbromssystemet Tanklock, låsbart Framkåpa Bakskärm med lampa Detta är en väldigt ovanlig moppe som inte finns många ut av. Riktigt go att köra, marzocchi upsidedown framgaffel, större bromsskiva fram så riktgt bra nyp i den. Inga glapp eller liknande i chassie, heller inga läckage. Bra mönster på däcken och bromsar funkar kanon. Den är något trimmad men lätt att göra original om man vill de. Det är som jag kan påpeka är att mätaren kan visa lite fel hastighet. Tror den är felinställd bara. Där av har jag satt ett billigare pris. Ring gärna eller smsa om ni undrar något. Derbi, drd, pro, racing, senda, beta, Yamaha, aerox, slider, Peugeot, speedfight, rieju, drac, dt, dt50r, mrt, gilera, SM, rrx, smx, baotian, ch. Honda.
Säljer nu min moped för att det snart är dags för bilkörkort. Årsmodell 2012. Mopeden har gått 789 mil utan några besvär. Har bytt motorolja i den 2 gånger och kedja 3 gånger, kedjan smörjer jag med ett speciellt kedjesprej för kedjans livslängds skull. Har gjort dessa saker express för den ska säljas av. Väl underhållen moped då jag med jämna mellanrum har smörjt bromspedal, kopplingshandtag, fotpinnar, stöd, kicken, och alla dess rörliga delar. Hela mopeden är original - kugghjul, kåpor osv. Det sitter 4 vattentåliga ledstänger på mopeden, 2 som lyser i bakre hjulhuset, 1 ner på marken och 1 i motorutrymmet. Mopeden är väldigt stark och kommer snabbt upp i sin maxhastighet på 48km/h vid plan lutning, lite långsammare uppför och lite snabbare nedför. Det finns en liten spricka i vänster framkåpa och lite repor i den allra främre kåpan, men det är det enda. Manual och instruktionsböcker finns samt en extranyckel. Ni får även med ett skivbromslås. Ni kan skicka ett sms på 0703822845 om ni är intresserade, sen ringer jag upp när jag har tid! Rasmus Karlsson