Quantcast
Till salu inom: ”

vika blecket ritbord skrivbord ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardiner

Trelleborg
Gardiner

Trelleborg
Ikea Skåp

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer mitt fina rit- & skrivbord från ikea med en glasskiva i som kan användas till enklare ljusbord. Vika Blecket(Skivan) ligger på två Finnvard bockar. Dessa bockar gör att du kan ändra höjd hur enkelt som helst och även lägga en vinkel på bordet för ökad ergonomi! Bockarna är i massivt trä och skivan i traditionell Ikea-vitt. Alla delar så som pluggar till bockarna och list till skrivbordet finns kvar och är intakta. Nypris Bockar 250kr/st Skiva 895kr (utgått från ikeas sortiment) 150x75cm
Hej vi säljer unik set av Ikea Möbler för kontor eller barnrum i speciell färg och i bra skick. Det finns Malm Toalettbord, Malm förvaringsmöbel, Dalfred pall, Vika Artur och Vika Blecketskrivbord. Alt tillsammans för SEK 1800 (art bilder inte ingår)
Säljer mitt älskade skriv/ritbord pga platsbrist. Perfekt första skrivbord för den blivande konstnären. Måtten: 150x75x74 cm med 45x35 glasskiva. Ljuskälla får ni fixa själva, jag har använt en vanlig bordslampa under bordet vid behov. Pruta gärna, men inte här. Nypris var runt 1700
Bild 1. Ritbordsskiva Vika Blecket från Ikea 75 x 150 cm. Denna serien går inte längre köpa på Ikea. Pris: 500:- Såld Bild 2. 4 st röda bordsben Curry från Ikea medföljer om så önskas. Såld Bild 3. Hurts 60 x 46 cm + hjul 200:- Allt är i fint skick. Maila gärna vid intresse.
Skrivbordet är från IKEA och består av två benbockar "Finnvard", se: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80150095/ i mycket bra skick. De har hyllor och gör att skrivbordsskivan kan lutas. Bordsskivan är "vika blecket" som har en infälld glasskiva. Se bild. Fäst en lampa under och du har ett underbart ritbord. Skivans storlek är 150x75 cm. Skivan finns inte att få tag på längre via IKEA.