Quantcast
Till salu inom: ”

vikingatält marknadsstånd till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ProSanitas AB tillverkar och säljer marknadsstånd på beställning. Kunden väljer längd, bredd, höjd samt färg och typ av tyg på taket. Ett "normalt" marknadsstånd på 240 x 60 cm och med tak enligt bilderna kostar 4 400 kr inkl moms.s Om företaget ProSanitas AB är ett arbetsintegrerande socialt företag som arbetstränar/habiliterar människor som står långt från arbetsmarknaden genom arbete i olika verksamheter.
Vi säljer nu ca 80 marknadsstånd. De är ca 2 år gamla och i gott skick. De är byggda i gran och kommer hålla många år till. De är obehandlade så om man vill måla om dem i annan färg görs detta utan problem. De säljs kompletta med tillhörande tak. Vill man endast använda bord utan tak går det också bra. Det monteras upp/ner av en person på några minuter när man har vanan inne. Tar inte mycket plats vid nermonterat läge. Borden finns på Metallgatan i Ängelholm. PRIS: 450 SEK för komplett set. Vid köp av flera set pris diskuteras. Hör av er via mail. Ha en underbar dag! / Tom
ProSanitas AB tillverkar och säljer marknadsstånd. Ett marknadsstånd på 240 x 60 cm och med tak enligt bild kostar 3 700 kr + moms. Du kan också beställa ett marknadsstånd och välja längd, bredd, höjd samt färg och typ av tyg på taket Om företaget ProSanitas är ett arbetsintegrerande socialt företag som arbetstränar människor som står långt från arbetsmarknaden. Vårt snickeri är ett "verktyg" i detta arbete. Läs gärna mer om oss på www.prosanitas.eu Maila oss på bjorn.clasinder@prosanitas.eu eller ring oss på 011 18 38 30.
Ett marknadsstånd som tar lite plats i bilen. Lätt och smart. Det kan bli både 2 meter långt och 3 meter långt. Varje skiva är en meter lång. Du kominerar som du vill. Du får med två rundstavar som du kan fästa i sidorna. På dem finns det fästen där du kan hänga ett galler, som du kan använda för att visa dina varor. Gallren följer också med. Allt läggs platt i baksätet på bilen och ovanpå kan du få plats med dina varor.
Välgjort & stabilt, helt i trä/furu! (värde över 2800 kr) Ett fint marknadsstånd som inbjuder till fantasirik lek, kreativitet och inlärning! Att leka affär eller kiosk, det brukar barn tycka är roligt! Helt i trä, några delar målade i blått. Finns på ett snickeri i Järna, kan tas till Södertälje (Södertälje Syd, Moraberg, Weda Willys), Botkyrka ICA Maxi, Alby Centrum, Tumba Centrum eller Kungens Kurva) mot en avgift på 100 kr. Marknadsståndet är nu isärplockat, lätt att transportera och bygga ihop. Man behöver ingen släpkärra! Pris går att diskutera. Har sänkt med 300 kr till 1300 och kan dessutom bjuda på leverans till ovan angivna ställen vid köp senast 24/11. Ligger ute på annan sida. Swish finns.

... eller prova att söka på marknadsstånd