Quantcast
Till salu inom: ”

toy pudel valpar till salu skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pudel

Kävlinge
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns 1 fantastisk cavapoohanvalp att tinga till kärleksfullt o seriöst hem. Just för dagen är hans päls fällfri. Mamman är en mkt trevlig cavapootik med icke fällande päls. Pappan är en fin toy/dvärgpudel med stamtavla som är PRCD-PRA A genom sina föräldrar detta innebär att valparna ej kan utveckla PRA(prcd). Bakom pappa är de toy o dvärgpudlar. Cavapoon är en fantastisk familjehund som är pigg ,lättlärd och tillgiven. Vuxenvikt ca 3-5 kg. Cavapoons päls är ickefällande eller mindre fällande. Vid leverans är valpen mkt välhanterad dvs van vid badning,föning,kloklippning. Mkt socialiserad och även van vid barn. Leveransklar vid 10 veckors ålder tidigast den 25 nov. Välkommen att besöka den lilla valpen vid intresse. Uppfödd i hemmiljö! När du hämtar din lilla valp ingår : # Vetrinärbesiktning # Vaccinering # Avmaskning # Dolda fel försäkrade # Idmärkning # Ägaranmälanpapper till jordbruksverket # Uppfödda på kvalitetsfoder # Köpeavtal # Kvitto med moms # Livslång support Finns annonsen kvar finns valpen kvar!
Då har Octawias och Elvis underbara fyrlingar blivit mogna för att fundera på nya härliga hem Mamma Octawia är en black and tan dvärgpudel, med stamtavla Pappa Elvis är en röd toy/dvärgpudel, utan stamtavla Den 25/3 kom dom till världen 3pojkar och 1flicka Lexuz, phantom, till höger Lincoln röd/aprikos, till vänster Syskonen Lotuz och Mercedez har redan hittat underbara hem! Dom är leveransklara första helgen i juni och då kommer de ha fått sin 1sta vaccination, vara chipmärkta och veterinärbesiktigade Handpenning återbetalas ej! Välkomna!!
Två lurviga valpar, 13 veckor gamla. Bägge två har pälsar som måste klippas. De är efter min egen hund. Bägge deras föräldrar är blandisar pudel/chihuahua. Mycket gosig gossevalp. Den mörka på bilden. Ferdinand kallar vi honom för på skämt. Han är den lugnaste och keligaste i kullen. Medan de andra busar så är han gärna med och leker. Men går lika ofta undan och undersöker saker och strosar runder själv. Som tjuren Ferdinand "som luktade på sina blommor". Han vill helst bo i famnen. Han vill bli buren mycket och han vill sitta i famnen och kela det mesta av tiden! Han tittar en djupt i ögonen och bedyrar sin kärlek till en. Sedan har jag hans ljusare syster som heter Vanilla. Henne tänkte vi behålla först, för hon har varit sagolikt vacker hela tiden :P. Hon är väldigt liten och näpen. Ser ut som en beige minipudel fast med stora fina söta ögon och söt liten nos. Säljes nyfixade med vaccination och allt annat. Ring ej vardagar mellan kl 7.30-14.30, för då är jag i skolan. Maila gärna, så kan min mor berätta mer om dem ;)