Quantcast
Till salu inom: ”

vimek 90m vedprocessor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena Vimek 620,Traktorn är en -05 och vagnen är uttagen -09. Den är skonsamt använd och i väldigt fint skick. Den är ordentligt servad och väl smörjd. 2 par kedjor med brodd finns, utrustad med winch i fronten som är ombyggd så traktorn står stadigare. Väldigt fint skick. Ring gärna för mer information 0768386175 Albin Karlsson 0492-23186 Tomas Karlsson ca 830 timmar OBS!!!!! OBS!!!! Pris idé 260 000 inkl moms:- eller bud ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fälgar iordninggjorda med nytt centrum på 22,5 tums fälgar. (Du kan köpa begagnade däck från lastbilar.) Finns åtta st. tillverkade på svets verkstad, blästrade och målade med 2 komp. grund och ytfärg. Fint skick. 2000:- styck + moms. Har även 4 st. twin 400 15,5 " hjul med slitna däck, men friska. 1000:- styck + moms. Om du har en en Vimek så blir det exakt samma dimensioner med de stora hjulen fram och de fyra mindre bak. Kör med kedjor för vinter respektive sommar uppsättning till din maskin, det enda som behövs är en spacer för bult mönstret som inte är lika. Hämtas i Avesta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vedprocessor Superpilke. Smidig maskin för att enkelt lägga in stammen på ena sidan och få ut färdiga vedträn på andra sidan. 20 cm omfång. Drivs med kraftöverförinsaxel från traktorn. Hydralisk inmatning av stammarna. Upp till 120 kapningar per minut. Roterande trumma med skär, kapar och klyver samtidigt. (Inget motorsågsblad). Ställbart för olika vedlängder. 25-60 cm. 3 meters transportband. Går att ta med ett släp bakom samtidigt om du vill göra veden färdig på plats och sedan köra hem den. Finns filmer på Youtube på samma maskin. Kraftöverföringsaxel med brytpinne skickar vi med. Inte mycket använd. Ca 30 kbm. Köpte den sensommar 2011, men har inte möjlighet att använda den längre. Fungerar suveränt tillsammans med traktorn vi också säljer. 50000:- (Nypris 64.000 exkl. moms.) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.