Quantcast
Till salu inom: ”

vin damejeanne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

När man skall tillverka vin eller öl behövs ett lämpligt kärl. Min Damejeanne av Glas med platskorg är ett mycket bra kärl och egentligen mycket renare än de plastkärl som är populära nu. Det blir inte repor på insidan av glaset och därmed blir processen säkrare och mer hygienisk. Nackdelen kan vara att kärlet är krångligt att göra rent manuellt eftersom hålet är litet. Men vill du göra ett bra vin eller ett bra öl så är detta kärlet för dig. Hävert och topp medföljer.
Damejeanne och andra vintillbehör. Prydnad eller gör ditt eget vin? Damejeannerna fungerar både som en trevlig prydnad samt fungerar fortfarande utmärkt att göra vin i. Vintillbehör: för jäsning och att korka buteljer etc. 5 liters 75 kr 25 liters 175 kr 30 liters 175 kr 50 liters 225 kr Vintillbehören får den som köper en av damejeannerna och som avser att prova o göra eget vin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min superfina ryamatta i äkta ull! Den är riktigt tjock och härlig, säljer den bara för att den inte passar in i lägenheten längre. Eftersom 650kr är ett riktigt kanonpris så undanbedes prutning. Har även en stor damejeanne att sälja för 200 kr, vore häftigt att brygga vin i den! Den var tidigare bosatt på en gammal skånsk gård och jag tror att den rymmer 75 l, kanske 100 l t o m.. Mattan kemtvättades i februari (kan finnas en lätt doft kvar av tvätten) och har måtten 190x136 cm Ring, maila eller messa, allt funkar lika fint
Damejeanne för öl och vin tillverkning eller för prydnad i hemmiljö, de är på 25liter och säljes för 100krstyck eller 400kr för alla 5.
Genomskinliga glas som rymmer 20/25 l står i flätade korgar. Kan användas att göra vin i eller bara använda som dekorationer med blommor i. Pris är per styck.