Quantcast
Till salu inom: ”

vinterförvaring husvagn värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en loge som jag hyr ut för vinterförvaring. Torrt och fint med god övervakning. Logen finns ute på landet tre mil norr om Karlstad. Antal platser är begränsade så först till kvarn som gäller. För mer information så når ni mig på telefonen. Tar emot allt från bilar till båtar, husvagnar och mindre bussar. Har ni något annat som ni vill förvara en längre tid så som möbler t.ex, så kan vi lösa det till ett förmånligt pris. Annars för vinterförvaring av fordon så är det 200:-/månaden. /Johan.
Söker en lada, garage eller vad som helst egentligen, bara det är under tak, för att kunna vinterförvara vår husvagn. Perioden som förvaringen gäller är mellan oktober till april. Det är önskvärt att förvaringen är i närheten av Grums (eftersom husvagnen står där på sommaren) men det funkar med andra kommuner också, i Värmland. Allt av intresse, svar endast via mail men den kollas dock ofta.
Fin välskött och fuktfri vagn. Alltid vinterförvarad Säljes i bra skick. Husvagnen står på vinterförvaring i skaraborg. Ring för mer info. Lånad mailadress
3500:- för okt-april. För normalbåt 4-6m gäller även bil och husvagn.
Vinterförvaring. för båtar, husbilar och husvagnar. Pris 2000:- från nu till 15/ maj.