Quantcast
Till salu inom: ”

vinterförvaring husvagn halland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

REL R305

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! På grund av flytt 100 mil norrut den 1a maj måste vi sälja vår husvagn. Det är en Polar 470 -80. Vi köpte den 2008 och blev då tredje ägaren sedan 1980. Vi körde den 5 mil, bodde i den maj-oktober och har sedan dess stått i vinterförvaring inomhus. Den är påställd och fordonsskatten är betald till feb. 2012. Besiktning 14/4: Bromsen behöver justeras och är nu på verkstad för det. Allt annat gick igenom inklusive provtryck av gasol. Efterkontroll behövs göras innan 16e maj, vilket blir upp till köparen. Det finns en tid bokad till den 3e maj på Bilprovningen i Halmstad. *Två gasolplattor *Förtält *Vattenburen centralvärme (gasol och el) *5 sovplatser *U-soffa fram *Liten sittgrupp bak *Köksfläkt *Badrum + portapotti *Tv-antenn *Kylskåp (el och gasol) *Utemöbler, ett litet bord + två stolar OBS! En kökslucka saknas (se bild) Ej fuktskadad. Tjänstevikt 890 kg Totalvikt 1100 kg 17 000 kr Billigare vid snabb affär. Fler bilder finns! Varma Hälsningar Jill
Tabbert Davinci 780 2007. Vagnen står på säsongsplats på Skrea camping i Falkenberg, platsen är betald säsongen ut och det finns kommunalt färskvatten och tvuttag framdraget. Barnkammarvagn med våningssäng, soffa och bord längst bak, toa och dubbelsäng i mitten, kök och ugrupp längst fram. Alla platser är bäddbara och totalt kan sju personer sova i vagnen. Alde compact 3000 värmepanna, golvvärme, kyl, frys, micro och waeco easycool AC. Vagnen har de bästa förvaringsutrymmen jag sett. Förtältet Isabella forum 3m. I förtältet finns diskbänk med vatten och avlopp. Förtältsmattan ligger på en comfortmatta som ligger på ett trägolv av uppreglad formplyfa. Om intresse finns kan vagnen vara urstädad och klar att campa i from mån v 31 (1aug) och platsen är som sagt betald. Kontakt för Vinterförvaring strax utanför Falkenberg kan förmedlas. Ring för frågor och prisdiskussion.
Årsmodell 2000, Förtält Isabella Ambassadör + tältmatta Soltak Låsbart Alko-drag Cykelställ Alufälgar, reservhjul Kylskåp 103 l Golvvärme Gasoltestad vid senaste besiktning, alltid inomhus vinterförvaring. Mycket välaktad, 1 ägare.
Polar 547 årsmodell 1990 Barnkammare i bak med plats för tre, förtält Isabella 2,5m från 2005, mycket välvårdad. Står för tillfället på vinterförvaring, där av inga bilder. För den som är intresserad av vagnen finns det möjlighet att komma och titta.
Nybesiktigad och gasoltestad. Husvagn i bra skick med förtält. Vagnen är utrustad med: - varmvattenberedare färsk- och spillvattentank -golvvärme -kassett toalett och dusch -dubbelsäng -stereo Totalvikt 1 290 kg. Vinterförvaring inomhus Maila för fler bilder